Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zorgeloos weekendje weg op de Veluwe in hotels in Ede

Wil je een weekendje tot rust komen in de bossen, lange wandelingen maken en cultuur snuiven? In de hotels in Ede geniet je optimaal van de afwisselende landschappen van de Veluwe en bezoek je bruisende steden als Wageningen en Arnhem. Lees verder

Hotel omgeving Ede met ontspanning op de Veluwe

Een goedkoop hotel in Ede is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen of fietsen op de Veluwe. Nationaal Park De Hoge Veluwe kenmerkt zich door eindeloze bossen en paarse heides maar ook zandverstuivingen die fotogenieke woestijn plaatjes opleveren. Mooie wandelingen in het nationaal park zijn het Landschappenpad, dat je meeneent langs het Kröller-Müller Museum en het Berlagepad, langs Jachthuis Sint Hubertus. Wil je wild spotten op de Veluwe? Overnacht dan in een hotel in de buurt van Ede bij Nationaal Park Veluwezoom en ga naar observatiehut De Elsberg. Met wat geluk spot je wilde zwijnen, reeën en edelherten.

Hotel in de buurt van Ede met bezoek aan mooie Gelderse steden

Vanuit een hotel in Ede in het centrum maak je een stadswandeling langs bijvoorbeeld de Concordia, een stellingmolen uit 1865. Je komt tijdens een stadswandeling ook meer te weten over de militaire geschiedenis van Ede. Vanuit een goedkoop hotel in Ede bezoek je eenvoudig Wageningen. Hier neem je een kijkje bij Hotel De Wereld, waar op 5 mei 1945 de capitulatie van Duitsland is getekend, wat het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland betekende. Belmonte Arboretum is een prachtige botanische tuin in Wageningen, terwijl je in Het Depot hedendaagse beeldhouwkunst bewondert. Overnacht je in een hotel in de omgeving van Ede met de kinderen, plan dan zeker een dagtrip naar Arnhem. In het Nederlands Openluchtmuseum ga je op reis door de tijd in Nederland. Burgers' Zoo is een bijzonder dierenpark met zogeheten 'eco-displays' die het leefgebied van de dieren helemaal nabootsen.

Overnachten Ede: bekijk alle aanbiedingen

Wil je overnachten in Ede? Hotels.nl verzorgt de leukste deals waarbij je profiteert van veel voordeel. Boek direct een hotel in Ede in het centrum of buiten de stad en zoek binnenkort de rust op in Gelderland.

Waarom een hotel in Ede boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Ede te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro