Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Enkhuizen. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Overnachten in een boeiende stad vol historie? Bij een wandeling vanaf de hotels in Enkhuizen verkeer je direct in de sfeer van de Gouden Eeuw. Bewonder de fraaie monumentale panden of duik in de historie bij het Zuiderzeemuseum. Neem gelijk een kijkje bij de hotel Enkhuizen aanbiedingen van Hotels.nl voor een onvergetelijke overnachting met je geliefde, gezin of vrienden. Lees verder

In Enkhuizen overnachten: bezoek het Zuiderzeemuseum

Vanaf de hotels in Enkhuizen centrum is het een kleine afstand naar het schitterende Zuiderzeemuseum. Dit museum is volledig gewijd aan de bijzondere geschiedenis van deze regio. Wandel door het openluchtmuseum met maar liefst 130 huizen waar je alles leert over de tijd dat de Zuiderzee hier nog vrij zijn gang kon gaan. In het binnen gedeelte van het museum vlakbij het hotel in de buurt van Enkhuizen zie je door middel van fotografie, houten schepen en authentieke klederdracht hoe het leven er toen uit zag. Bekijk vervolgens het werk van de smid of maak een tussenstop bij het kaaspakhuis. Bij het overnachten Enkhuizen is dit museum geliefd bij jong en oud. Zo wandel je rond in klompen en speel je oudhollandse spellen als hoepelen en kegelen.

Maak een dagtocht per boot en stoomtram bij Enkhuizen overnachten

Met de dagtocht per boot en stoomtram vanaf de hotels in de buurt van Enkhuizen maak je een bijzondere tijdreis door de streek. Stap vlakbij de hotels in Enkhuizen centrum aan boord van een klassieke veerboot voor een prachtige tocht over het IJsselmeer richting Medemblik. Vanaf Medemblik neem je plaats in een van de rijtuigen die door een karakteristieke stoomlocomotief getrokken worden richting Hoorn. Kinderen spelen onderweg een speurtocht genaamd de Stoomsafari, waarbij ze allerlei opdrachten moeten voltooien.

Ontdek het IJsselmeer bij overnachten Enkhuizen

Voor watersporters is een hotel in Enkhuizen centrum ideaal! Het IJsselmeer ligt namelijk om de hoek, waar je allerlei watersporten ontplooit. Zo zijn er mogelijkheden tot kanoën, surfen of waterskiën, maar ook kun je ook wakeboarden, Fun Tuben of banaanvaren. Zeilers weten ook de weg naar het prachtige Marker- en IJsselmeer te vinden. Maak bijvoorbeeld een dagtocht per zeilboot naar de Marker Wadden. Laat je inspireren door onze hotel Enkhuizen aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Enkhuizen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro