Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Epe. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Even volledig onthaasten op de Veluwe? Met de hotels in Epe verblijf je aan de oostkant van de Veluwe, waar je alle ruimte hebt voor wandelingen of fietstochten in de natuur. Daarnaast liggen diverse bezienswaardigheden in de buurt van het hotel in omgeving Epe, zoals Paleis Het Loo, het Dolfinarium en de Apenheul. Of bezoek eeuwenoude stadjes als Kampen, Elburg en Hattem, of Hanzesteden Deventer en Zwolle. Meteen een hotel reserveren voor overnachten in Epe? Kijk op Hotels.nl voor de beste hotels in Epe. Lees verder

Op wild excursie bij het hotel in de buurt van Epe

Wanneer je in Epe gaat overnachten, is de kans dat je wilde dieren tegenkomt zeer groot. Herten, zwijnen, dassen en ijsvogels zijn slechts een kleine greep van de bewoners in de omliggende bossen. Je kunt ze bij het overnachten in Epe zelf proberen te spotten, of verken het gebied onder leiding van een ervaren gids. Zeker tijdens de bronstijd zijn de bijzondere burltochten bij overnachten nabij Epe geliefd. Je luistert tijdens een wandeltocht door de natuur naar het burlen van de herten. Of boek samen met de kinderen een speciale kinderspeurtocht bij overnachten Epe, waar de kinderen wilde dieren en hun sporen onderzoeken.

Verkeer in koninklijke sferen tijdens in Epe overnachten

Vlakbij het hotel in omgeving Epe ligt Paleis Het Loo. Stadhouder Willem III gaf in de zeventiende eeuw de opdracht tot het creëren van dit bouwwerk. Je wandelt hier door de vertrekken met een fraaie collectie van antieke voorwerpen, prachtige tuinen en elegante stallen met oldtimers en paardenkoetsen. Nog altijd is het paleis in handen van de koninklijke familie.

Bezoek het Dolfinarium bij de hotels in Epe

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Je bezoekt hier spetterende shows van onder meer zeeleeuwen en -honden en staat oog in oog met walrussen en roggen. Gezinnen met kinderen beleven bovendien veel waterpret in de waterspeeltuin met diverse waterglijbanen. Kun je niet wachten om zelf een hotel in de buurt van Epe te reserveren voor een onvergetelijke tijd met je partner, gezin of vrienden? Bekijk dan meteen ons inspirerende aanbod op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Epe boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro