Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Leukste deals hotels in Exloo Drenthe

Wil jij voordelig vakantie vieren in Drenthe en zoek je leuke hotels bij Exloo? Bekijk dan de deals van Hotels.nl! Wij hebben namelijk regelmatig grandioze hotel Exloo aanbiedingen op onze website staan. Rondom de hotels in Exloo vind je hele mooie natuurgebieden en tal van bezienswaardigheden. Wandelaars en fietsers komen hier ruimschoots aan hun trekken. Lees verder

Overnachten bij Exloo en genieten van de natuur

Als liefhebber van de natuur moet je echt in Exloo zijn. Hier heb je bossen, moerassen, zandverstuivingen, heide en veen. Exloo heeft een eigen schaapskooi met bezoekerscentrum. De schapenkudde kun je een groot deel van het jaar in zowel het dorp zelf als op de heide van het Molenveld en in de bossen van de Odoornerdennen tegenkomen. Veel van de natuurgebieden zijn onderdeel van De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Om meer te weten te komen over de historie van het gebied kun je bijvoorbeeld de Tijdreisroute Leewal volgen. Dit is een informatieve wandeling langs hunebedden, natuur en overblijfselen van de ijstijd tussen Exloo en Odoorn. Bij de hotels in Exloo in Drenthe geven ze graag nog meer tips voor mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Kom dus gauw eens overnachten in Exloo!

Exloo hotel: toffe uitstapjes in de omgeving

Heb je in Exloo een hotel geboekt? Dan kun je veel toffe uitjes maken. Zo is het af en toe mogelijk een excursie mee te maken naar de unieke radiotelescoop LOFAR. Deze is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Andere leuke attracties in de omgeving zijn het Boomkroonpad bij Drouwen, het Hunebedcentrum Borger en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Wil je een potje golfen? Dat is mogelijk op de prachtig gelegen golfbaan van Golfpark Exloo. Daarnaast zijn er volop fijne eetgelegenheden in en om Exloo te vinden.

Hotel Exloo aanbieding

Kijk rond in ons aanbod met de hotels van Exloo. Er zijn mogelijkheden voor elk budget. Ook hebben we diverse leuke arrangementen inclusief ontbijt en diner bij een aantal comfortabele hotels in Exloo. Vele tevreden vakantiegangers boekten hun verblijf al via Hotels.nl. Maak je keuze en reserveer nu!

Waarom een hotel in Exloo boeken bij Hotels.nl

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Exloo te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro