Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Furth. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een hotel in de Zuid-Duitse deelstaat Beieren, vlakbij Neurenberg? De hotels bij Furth liggen op een steenworp afstand van de indrukwekkende historische stad. Bovendien zijn er talrijke wandel- en fietspaden door de natuur mogelijk, waardoor zowel rustzoekers als actieve vakantiegangers optimaal genieten bij een hotel Furth. Laat je meteen inspireren door onze unieke hotel aanbiedingen op Hotels.nl! Lees verder

Struinen door Neurenberg bij hotel Furth

Vanaf het hotel in Furth ben je binnen een handomdraai in Neurenberg, de tweede stad van Beieren. In het historische stadshart wandel je langs de authentieke vakwerkhuizen, bijzondere stadsmuren en een kasteel van meer dan duizend jaar oud. Maak tijdens de tocht een uitstapje naar de Hauptmarkt, waar je je op een van de fraaiste marktpleinen van heel Duitsland bevindt. Deze plek is ontstaan in de tiende eeuw en beschikt over charmante winkels en sfeervolle terrassen. Vergeet ook niet om bij een van de vele kiosks de karakteristieke pretzel te proeven. Deze zoute krakeling komt namelijk oorspronkelijk uit deze regio. Voor shopaholics is een uitstapje naar de Karolinenstraßeen Breite Gasse en Kaiserstraße een aanrader. Bij deze autovrije straten vind je de beste winkels.

Kasteel Kaiserburg bezoeken vanaf hotel in Furth

Wat opvalt tijdens een bezoek aan Neurenberg is de stadsmuur van meer dan vijf kilometer lang. Op de stadsmuur uit de veertiende eeuw zijn bovendien tachtig torens aanwezig. Breng bij de stadsmuur een bezoek aan het sprookjesachtige kasteel Kaiserburg. Terwijl je wandelt door de verschillende vertrekken van het kasteel leer je alles over de geschiedenis van de stad. Vanaf het kasteel geniet je bovendien van een waanzinnig uitzicht over de stad. Vergeet ook niet om de tuinen met grappige doorkijkjes bij het monument te bezoeken. Voor meer fotogenieke plaatjes wandel je vervolgens naar de Weissgerbergasse. Deze straat vol authentieke vakwerkhuizen en bloemenbalkons levert gegarandeerd fraaie vakantiekiekjes op.

Kunst en cultuur bij het Neues Museum tijdens overnachten in Furth

Naast historische gebouwen biedt de omgeving van Furth ook moderne kunst. Breng bijvoorbeeld vanaf het hotel in Furth een bezoek aan het Neues Museum. In dit museum krijg je een inkijkje van zowel de historische als eigentijdse kunstcultuur van Neurenberg. Je bewondert een uitgebreide collectie aan kunstwerken en fotografie. Boek meteen een hotel in Furth via Hotels.nl om deze boeiende regio te bezoeken.

Waarom een hotel in Furth boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro