Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje ontspannen op de Hondsrug in hotels Gasselte

Zin in een onbezorgd weekendje Drenthe, waar je tot rust komt in de natuur en op zoek gaat naar culturele schatten? Tijdens een verblijf in een van de hotels in Gasselte geniet je van de bijzondere landschappen van de Hondsrug en kom je alles te weten over hunebedden. Lees verder

Overnachten in Gasselte: ongerepte landschappen

Je overnacht comfortabel in Gasselte in een hotel in het centrum. Opvallend is de witte kerk uit de 13e eeuw, met een van de grootste kerkhoven van Drenthe. Je kunt ook in Gasselte overnachten om te ontspannen in de Drentse natuur. Geopark de Hondsrug laat zien hoe de verschillende ijstijden een landschap van ruggen en dalen hebben gevormd. In het gebied lopen mooie wandelroutes. Zo wandel je een deel van het Hondsrugpad of kies je voor een combinatie van natuur en cultuur met de Tijdreisroute Leewal, die je meeneemt door bossen, langs hunebedden en over heidevelden en stuifzand. Geopark de Hondsrug is niet het enige natuurpark vlakbij de hotels in Gasselte. In Nationaal Park Drentsche Aa ontdek je een van de best bewaarde beek- en esdorpenlandschappen van West-Europa.

Hotel in de buurt van Gasselte met een ritje over de Hunebed Highway

Overnachten in Gasselte betekent een reis ver terug in de tijd wanneer je het spoor volgt van de Hunebed Highway. Langs deze provinciale weg (N34) vind je de meeste hunebedden in Drenthe. Wil je meer weten over deze unieke grafkamers wanneer je in Gasselte gaat overnachten? Bezoek dan het Hunebedcentrum in Borger. Een expositie neemt je ruim 5000 jaar mee terug in de tijd waarin de hunebedbouwers leefden. Buiten ligt het Oertijdpark, waar je onder meer een kijkje neemt bij een neanderthalerkamp en een rendierjagerhut. Verblijf je in een hotel in de buurt van Gasselte met de kinderen? In het voordelige pretpark Drouwenerzand vermaakt het hele gezin zich met leuke attracties.

Hotels Gasselte: bekijk alle deals

Zoek je in Gasselte een hotel? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een weekendje weg in Drenthe. Boek direct een van de hotels om in Gasselte te overnachten en geniet binnenkort van een natuurrijk verblijf.

Waarom een hotel in Gasselte boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro