Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Gedinne. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

De boeiende omgeving van de Ardennen verkennen? De hotels in Gedinne vormen het ideale startpunt voor wandelingen, fietstochten of andere outdoor activiteiten in de bossen. Bovendien liggen bezienswaardigheden als de grotten van Han of de abdij van Rochefort vlakbij. Laat je meteen inspireren door onze voordelige hotels in Gedinne België op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen in de natuur bij hotels Gedinne Belgie

Vanaf de hotels in Gedinne België maak je prachtige tochten door het bosmassief van La Croix-Scaille, wat het hoogste punt van de Ardennen is. Wanneer het weer is opgeklaard, geniet je van een waanzinnig uitzicht over de bossen van de Belgische en Franse Ardennen, tot wel honderd kilometer ver! Voor nog meer uitzichten ga je naar de Millenniumtoren met panorama's op drie verschillende hoogtes: op 15, 30 en 45 meter. De wandeltochten in de natuur zijn zowel geschikt voor fanatieke sporters als kleine kinderen, zodat het hele gezin een frisse neus in het bos kan halen. In de wintermaanden zijn bovendien de langlaufloipes geopend, waar je naar hartenlust urenlang kunt langlaufen.

Vanaf de hotels Gedinne naar Grotten van Han

De hotels bij Gedinne Belgie zijn de perfecte uitvalsbasis om de mysterieuze ondergrondse wereld van de Grotten van Han te bezoeken. Deze grotten bij Han-sur-Lesse worden jaarlijks door honderdduizenden toeristen bezocht. Door de grotten volg je een pad van zo'n twee kilometer waarbij je meer dan 500 treden op- en afstapt. Een gepassioneerde gids vertelt je over de bijzondere gesteentes die je in de grot aantreft. Bij de Grotten van Han bevindt zicht bovendien een prachtig wildpark. In dat park spot je de Europese Big Five: de bruine beer, lynx, wolf, veelvraat en Europese bizon. Ben je met het hele gezin of zijn sommigen minder goed ter been? Maak dan een rit met de Safari-car over het terrein.

Dinant bezoeken bij hotels Gedinne

Maak vanaf het hotel bij Gedinne een dagtrip naar de charmante plaats Dinant. Deze stad aan de Maas ligt schitterend naast een gigantische rotswand. Bezoek de Citadel van Dinant door ofwel 408 treden te beklimmen, ofwel een trip met de kabelbaan te maken. Vervolgens geniet je van het waanzinnige uitzicht over de omgeving. Reserveer meteen een hotel in Gedinne via Hotels.nl!

Waarom een hotel in Gedinne boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro