Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Laag geprijsde hotels in Geleen

Wil jij een hotel bij Geleen goedkoop boeken? Dan zul je vast en zeker bij Hotels.nl slagen. Wij hebben namelijk diverse topdeals voor een weekendje weg of een vakantie in Geleen! Tijdens een verblijf in een goedkoop hotel in Geleen kun je genieten van de vele historische bezienswaardigheden, de prachtige groene omgeving en het uitstekende winkelaanbod. Lees verder

Geleen hotel: er even tussenuit in Limburg

Vanuit je hotel in de buurt van Geleen maak je de mooiste uitstapjes in het zuiden en midden van Limburg. In Geleen zelf is een verkenning van de historische wijk Oud-Geleen, de vroegere dorpskern, aan te bevelen. Bijzondere gebouwen zijn de Sint-Janskluis, gebouwen van de voormalige Staatsmijn Maurits en de Rooms-Katholieke Sint-Marcellinus en Sint-Petruskerk. Tussen Geleen en Spaubeek ligt aan de Geleenbeek het statige kasteel Sint-Jansgeleen. Aan de andere kant van de beek staat een mooie watermolen: de Sint Jansmolen. Vanaf het Natuurtransferium Biesenhof maak je de mooiste wandelingen en fietstochten door de omgeving. Direct naast Geleen ligt bovendien de historische stad Sittard. Deze fraaie stad heeft onder meer een unieke stadswal met schootsvelden, een aantal kloosters en een fort met wijngaard. Ook fietsen langs de Geheime Tuinen is een aanrader.

Genieten van hotels Geleen en omgeving

Het is gewoon een must: vanuit de hotels van Geleen de omgeving verder verkennen. Zo loopt even ten westen van Geleen de rivier de Maas. Ontdek daar de wilde natuur van Rivierpark Maasvallei! Kom kajakken, fietsen of wandelen. Tijdens een fiets- of wandeltocht kun je her en der met een veerpontje oversteken naar de andere kant van de rivier. Onderweg kom je pittoreske dorpjes, zoals Meers en Stein, tegen. Ga hierbij bijvoorbeeld ook op ontdekkingstocht in het kasteelpark Elsloo en breng een bezoek aan bierbrouwerij De Fontein. Na afloop kom je weer helemaal bij op je kamer in één van de hotels in Geleen.

Hotel Geleen goedkoop

Vind nu een goedkoop hotel in Geleen en bekijk onze aanbiedingen. Boek bijvoorbeeld in Geleen een hotel inclusief diner. Of ga voor een leuk arrangement bij een hotel in de buurt van Geleen.

Waarom een hotel in Geleen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro