Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Gistel: profiteer van de aanbiedingen

Staat een goedkoop hotel in Gistel hoog op jouw verlanglijstje? Vind de beste hoteldeals bij Hotels.nl en boek direct. Gistel is een stad in België die vooral bekend is vanwege de heilige Godelieve. Nadat ze werd vermoord zorgde ze voor allerlei wonderen en daarom vindt er in Gistel nog ieder jaar een Godelieveprocessie plaats. Gistel is bovendien een uitstekende uitvalsbasis om het Brugse Ommeland te verkennen. Lees verder

Ontdek het verhaal van Godelieve in Gistel

Godelieve was een weldoenster voor de armen en droomde van een bestaan als burchtvrouw, maar ze werd in 1070 gewurgd in opdracht van haar man Bertolf. Op de plek waar ze stierf kwam de Abdij Ten Putte te staan. Er ontstond een legende waarbij verschillende wonderen aan Godelieve worden toegeschreven. Hierdoor is de abdij, ook nu nog, een populaire bedevaartsoord. Een bezoek aan de abdij is daarom een must als je in Gistel bent. Hier kun je bovendien naar het Godelievemuseum gaan om meer over haar te ontdekken.

Bezienswaardigheden nabij de hotels van Gistel

Als je in Gistel een hotel boekt, raden we je verder aan om de Oostmolen te bewonderen. Deze typische Vlaamse staakmolen is open voor bezichtigingen. Bij deze site vind je ook het Wielermuseum de Gistelse Flandriens, wat gewijd is aan bekende Gistelse wielrenners. In de omgeving van Gistel is het mogelijk om prachtige fietstochten en wandelingen te maken. Wandel bijvoorbeeld door het centrum en geniet van een Belgisch biertje bij een lokaal café. Of fiets door de bossen en de open vlaktes van de polders tussen Gistel en Oudenburg. Wist je dat Gistel op een steenworp van de Belgische kust ligt? Een heerlijk uitstapje naar het strand van bijvoorbeeld Oostende is gauw gemaakt!

Gistel hotel: de beste deals voor een verblijf in België

De hotels van Gistel verwelkomen je graag en ze zijn heel voordelig te boeken via Hotels.nl! Kijk rond in ons actuele aanbod, maak je keuze en boek direct zo’n goedkoop hotel bij Gistel. Ook onze andere België deals met unieke arrangementen en laag geprijsde overnachtingen zijn top!

Waarom een hotel in Gistel boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro