Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Gorinchem. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Zin om dé vestingstad van Nederland te ontdekken? De hotels Gorinchem bevinden zich midden in de zogenoemde Vestingdriehoek. De eeuwenoude vestingsteden Gorinchem, Woudrichem, Zaltbommel, Fort Vuren en Slot Loevestein vorm het icoon van de Hollandse Waterlinies. Waar vroeger belangrijke veldslagen werden gewonnen in dit gebied, staan bij het overnachten Gorinchem nu de vestingpoorten wagenwijd open om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Direct inspiratie opdoen voor hotels in Gorinchem? Bekijk direct ons aanbod om te overnachten in Gorinchem op Hotels.nl. Lees verder

Een historische wandeling bij het Gorinchem hotel

Uniek aan de hotels Gorinchem is dat de vestingstad nog op veel vlakken intact is. Zo maak je een schitterende wandeling over de stadswallen en bewonder je indrukwekkende kanonnen en molens. Dankzij de ligging aan zowel de Oude als de Nieuwe Hollandse Waterlinie, geniet je van een waanzinnig uitzicht over het rivierenlandschap. De vestingstad staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Maak een tussenstop bij de Dalempoort, wat de enige nog overgebleven stadspoort van de stad is. Onderweg struin je door de levendige stad vol gezellige winkelstraatjes. Strijk vervolgens neer op een van de gezellige terrassen vlakbij de hotels in Gorinchem centrum voor een kop koffie, lunch of diner.

Spannende activiteiten bij het hotel in de buurt van Gorinchem

Uiteraard maak je schitterende wandel- en fietstochten bij het Gorinchem hotel, maar wil je het gebied op een andere manier ontdekken? Huur dan een boot, kajak of SUP en verken de omgeving vanaf het water. Met de ligging vlakbij de Biesbosch en Dordrecht geniet je volop van de natuur. Zoek je het liever hogerop? Neem dan bij het overnachten Gorinchem deel aan een van de spannende activiteiten in de lucht. Stap in een luchtballon, maak een rondvlucht in een cessna of helikopter of zweef door de lucht tijdens het paragliden en zweefvliegen. Kun je niet wachten om zelf op avontuur te gaan bij de hotels Gorinchem centrum? Of je nu samen met je partner, je vrienden of je gezin op pad gaat, overnachten in Gorinchem is een belevenis voor jong en oud. Reserveer nu je hotel in de buurt van Gorinchem op Hotels.nl.

Waarom een hotel in Gorinchem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro