Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Grobbendonk? Voordelig in België vlakbij Antwerpen

Zin in een weekendje Antwerpen maar wil je niet in de stad overnachten? De hotels in Grobbendonk zijn de ideale uitvalsbasis voor een Vlaamse stedentrip! Lees verder

Grobbendonk hotels: ontspannen in de Kempen

De hotels in Grobbendonk hebben een mooie ligging in dit charmante dorp. Tijdens een wandeling neem je een kijkje bij de overblijfselen van het middeleeuwse kasteel Grobbendonk. Vandaag de dag staat alleen het neerhof nog overeind. Het neoclassicistische Kasteel Bouwelhof, ook in Grobbendonk, is nog helemaal intact. Vanuit een hotel in Grobbendonk maak je ook mooie wandelingen in de Kempen. Het gebied kenmerkt zich door meren, zandduinen, bossen, kanalen en moerassen. De verschillende wandelroutes laten je genieten van de verschillende landschappen. Volg bijvoorbeeld Natuurpad Lovenhoek in Vorselaar of het Schipkespad bij Herenthout, beide vlak bij Grobbendonk.

Goedkoop hotel Grobbendonk met bezoek aan Antwerpen

Ook wanneer je op stedentrip gaat in Vlaanderen zijn de hotels in Grobbendonk een aanrader. Antwerpen ligt vlak in de buurt. In deze bruisende havenstad bezoek je onder meer het Museum aan de Stroom, dat aan de hand van tentoonstellingen verspreid over 10 verdiepingen de verschillende kanten van Antwerpen belicht. Liever iets luchtigers? Neem dan een kijkje in het grootste chocolademuseum van België. Verder staat Antwerpen bekend om zijn majestueuze gildehuizen aan de Grote Markt. Als kunstliefhebber bezoek je het Rubenshuis wanneer je in Grobbendonk in een hotel overnacht. Dit museum staat in het teken van het leven en de werken van Peter Paul Rubens. Als je graag mooie gebouwen bewondert, sla dan het treinstation Antwerpen Centraal en de imposante Onze-Lieve-Vrouwekathedraal niet over. Blijf je een paar dagen in Grobbendonk in een van de hotels? De Belgische hoofdstad Brussel, met bekende attracties als Manneken Pis en het Atomium, is goed bereikbaar voor een dagje uit.

Hotels Grobbendonk: bekijk alle aanbiedingen

Zoek je een goedkoop hotel in Grobbendonk? Hotels.nl heeft de beste deals voor een nachtje of weekendje weg in België. Niet alleen in Vlaanderen maar ook in Wallonië en de Ardennen. Zoek je een andere bestemming? Bekijk ons uitgebreide aanbod. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen zo voordelig op reis!

Waarom een hotel in Grobbendonk boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro