Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje Zeeuws-Vlaanderen in hotels Groede

Zin in een weekendje uitwaaien aan de Zeeuwse kust? De hotels in Groede zijn een comfortabel startpunt om te genieten van bruisende stranden als Cadzand en Breskens en je komt tot rust in prachtige natuurgebieden. Lees verder

Overnachten Groede met ontspannen in de natuur

Verblijf je in Groede in een hotel, maak dan zeker een wandeling door het dorp om de monumentale panden aan de Markt te bewonderen. Neem ook een kijkje bij het Groede Podium, waar nog een aantal oude oorlogsbunkers liggen die onderdeel waren van de Atlantikwall in de Tweede Wereldoorlog. Overnachten in Groede is een aanrader voor natuurliefhebbers, die hier de fraaie landschappen van de Groedse Duintjes ontdekken. De aansluitende Cletemspolder is met zijn duinen, graslanden, bossen en kreken ook een fijn wandelgebied. Het Zwin, gelegen op de grens met België, is eveneens een prachtig natuurgebied om te ontspannen als je in Groede gaat overnachten. Het Zwin is een zogeheten slufter, een strandvlakte die achter de duinen ligt maar wel in verbinding staat met de zee. Perfect om vogels te spotten.

Overnachten Groede met gezelligheid in Zeeuwse badplaatsen

In Groede overnachten is een prima alternatief voor rustzoekers die willen genieten van de Zeeuwse stranden en badplaatsen maar geen behoefte hebben aan continue drukte. Breskens heeft een uitgestrekt strand vol gezellige strandtenten waar je ontspant met een drankje na een flinke strandwandeling. De opvallende zwart-witte vuurtoren van Breskens is een van de belangrijkste monumenten. Je beklimt de vuurtoren voor een mooi uitzicht over de omgeving. In het Visserijmuseum van Breskens kom je alles te weten over het vissersbestaan. De hotels in Groede liggen ook vlakbij Cadzand-Bad, ook wel de zonnigste plaats van Nederland. Vanuit Cadzand vertrekken boottochten om zeehonden te spotten. Ga je overnachten in Groede en heb je zin in een culturele dagtrip? Bezoek dan het historische Brugge met zijn monumentale panden en romantische grachten.

Hotels Groede: bekijk alle aanbiedingen

Zoek je in Groede een hotel? Hotels.nl verzorgt de leukste deals voor weekendjes weg. Zo profiteerden miljoenen boekers al van scherpe aanbiedingen. Boek direct een van de hotels in Groede en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie in Zeeland.

Waarom een hotel in Groede boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro