Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Groesbeek. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Genieten van écht Hollandse wijn in een overweldigend natuurlandschap? Bij de hotels Groesbeek verblijf je in het bijzondere Berg en Dal. Deze regio aan de Duitse grens staat bekend om zijn unieke hoogteverschillen, waar de naam Berg en Dal door ontstaan is. Maak wandelingen door de streek, proef de lekkerste wijnen of trek naar bruisende steden als Nijmegen, Kleef, Goch en Weeze. Reserveer direct het beste Groesbeek hotel bij Hotels.nl. Lees verder

In Groesbeek overnachten: hét wijndorp van Nederland

Met maar liefst 25 hectare aan wijngaarden is Groesbeek met recht hét wijndorp van ons kikkerlandje. Er zijn zes verschillende wijnboeren in de streek die smaakvolle wijnen produceren. Terwijl je vanaf de hotels in Groesbeek wandelt of fietst langs de wijnranken, waan je je af en toe in het zonnige buitenland. De lokale alcoholische drank proeven mag uiteraard niet ontbreken bij het overnachten in Groesbeek. Bezoek een van de wijnproeverijen en kom alles te weten over de oorsprong van de wijn. In het laatste weekend van september vinden bovendien de Nederlandse Wijnfeesten plaats, wat tot een internationaal evenement is uitgegroeid.

Wandelen en fietsen in de schitterende natuur bij Groesbeek hotel

Onthaasten is het kernwoord bij in Groesbeek overnachten. In deze regio heb je alle tijd om de wonderschone natuur in je op te nemen. De rust en het groen vormen een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. Bezoek bijvoorbeeld De Duivelsberg. Met een hoogte van bijna 76 meter geniet je vanaf dit uitkijkpunt van een prachtig uitzicht op Duitsland, de Zyfflich en de Düffelt. De Zevenheuvelweg is beroemd bij wandelaars die de Nijmeegse vierdaagse lopen, maar ook voor wielrenners is dit een perfecte locatie bij het overnachten Groesbeek.

Het bijzondere Afrika Museum bij hotels in Groesbeek

Om meer te weten te komen over de Afrikaanse cultuur hoef je geen urenlange vliegreis te maken. Bij het Groesbeek hotel bevindt zich namelijk het Afrika Museum. In frequent wisselende tentoonstellingen leer je bij het overnachten Groesbeek alles over de authentieke Afrikaanse cultuur en kunst. Ook is er een buitengedeelte met architectuur van volkeren uit onder meer Mali, Ghana, Kameroen en Lesotho. Zin om met je geliefde of vrienden te overnachten in Groesbeek? Laat je inspireren door het aanbod hotels Groesbeek op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Groesbeek boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro