Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Gulpen. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Heerlijk ontspannen in het glooiende Limburgse heuvellandschap? Met de hotels in Gulpen maak je kennis met de bourgondische levensstijl van de provincie Limburg. Je hebt hier volop ruimte om te wandelen en fietsen in de natuur. Daarnaast liggen gezellige steden als Maastricht, Valkenburg, Aken en Heerlen in de buurt. Bekijk meteen de hotels Gulpen voor je volgende overnachting op Hotels.nl! Lees verder

Volledig opladen bij Gulpen hotels

Bij in Gulpen overnachten verblijf je in een uniek deel van Nederland. De karakteristieke kastelen en vakwerkhuizen te midden van het glooiende landschap zorgen dat je helemaal tot rust komt. In de omgeving van de hotels Gulpen zijn zelfs drie stiltegebieden aanwezig, waar je één met de natuur kan zijn. Tijdens het wandelen en fietsen langs kabbelende beekjes en groene bossen spot je bijzondere diersoorten, zoals de oehoe en de korenwolf.

Bezienswaardigheden bij overnachten Gulpen

Vlakbij de hotels in Gulpen centrum vind je allerlei soorten bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het betoverende Kasteel Hoensbroek met een luxueuze balzaak, kelderkeuken en eeuwenoude toren. Of maak bij het Gulpen overnachten een rit met de stoomtrein door het Limburgse landschap. Bij GaiaZOO in Kerkrade vlakbij de Gulpen hotels sta je oog in oog met exotische diersoorten als de berberaap, anaconda of Afrikaanse leeuw. Voor waaghalzen is Outdoor Karting Vaals een aanrader. Op deze outdoor racebaan voel je je net Max Verstappen terwijl je op het gaspedaal trapt. Liefhebbers van techniek bezoeken het Discovery Museum tijdens het overnachten Gulpen.

Sint-Servaas en het Vrijthof bezoeken bij hotels Gulpen

Vlakbij de hotels in Gulpen centrum ligt de levendige hoofdstad van de provincie Limburg: Maastricht. Deze gezellige stad barst van de winkels, musea en restaurants. Bezoek de schitterende Sint-Servaas basiliek met de bijzondere schatkamer en strijk neer op een van de sfeervolle terrassen op het Vrijthof. Dit plein is tegenwoordig enorm bekend van de legendarische concerten die André Rieu hier houdt. Daarnaast genieten shopaholics volop in Maastrict dankzij het gevarieerde winkelaanbod. Bezoek de trendy winkels in Wyck, geniet van de luxe in het Stokstraatkwartier of duik in de vintagewinkels van het Jekerkwartier. Meteen zin om te overnachten in Gulpen? Bekijk de voordelige hotels Gulpen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Gulpen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Gulpen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro