Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ontspannen weekendje Twente in hotels Haaksbergen

Behoefte aan een weekendje weg buiten de randstad, in een landelijke omgeving met een gemoedelijke sfeer? Vanuit de hotels in Haaksbergen ontdek je de mooiste natuurgebieden van Twente en snuif je cultuur op in mooie plaatsen als Hengelo en Enschede. Lees verder

In Haaksbergen overnachten met genieten van de natuur

De hotels in Haaksbergen liggen centraal in het dorp. Vanuit hier neem je een kijkje in het gezellige centrum met bezienswaardigheden als de 18e-eeuwse korenmolen de Korenbloem. De stadswandeling 'Haaksbergen Zien' neemt je mee langs een andere attractie: de 16e-eeuwse Oostendorper watermolen. Je wandelt ook langs de kleinste synagoge van Nederland en bezoekt Museum Buurtspoorweg wanneer je in Haaksbergen in een hotel overnacht. In dit museum kom je alles te weten over de lokale spoorwegen en maak je een ritje in een heuse stoomtrein. Heb je behoefte aan een dagje natuur wanneer je gaat overnachten in Haaksbergen? Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is goed bereikbaar. Het glooiende bos- en heidegebied is het leefgebied van de laatste populatie korhoenders in Nederland. Het hoogste punt is de (Grote) Koningsbelt van 75 meter hoog. Ook de Canadese militaire begraafplaats in Holten die in het natuurgebied ligt is indrukwekkend.

Hotel in Haaksbergen aanbieding voor stedentrip Enschede

De hotels in Haaksbergen zijn ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Enschede. Een van de hoogtepunten in de stad is het Rijksmuseum Twenthe, met een interessante collectie oude en hedendaagse kunst. De Museumfabriek is leuk voor het hele gezin, want hier komen natuurhistorie, kunst, techniek en oudheid samen in interactieve tentoonstellingen. Je kunt ook in Haaksbergen overnachten voor een bezoek aan Hengelo, waar je onder meer het historisch museum bezoek dat de geschiedenis van de stad uiteen zet. In het Electro Radio Nostalgie Museum leer je alles over de historie van de radio. Ga je overnachten in Haaksbergen met de kinderen? In Avonturenpark Hellendoorn vermaken jong en oud zich met achtbanen en waterattracties.

Hotels Haaksbergen: alle aanbiedingen

Zoek je een hotel in Haaksbergen aanbieding? Hotels.nl heeft de leukste deals voor weekendjes weg in Nederland en daarbuiten. Boek meteen in Haaksbergen een hotel en geniet binnenkort van een zorgeloze vakantie in Twente.

Waarom een hotel in Haaksbergen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Haaksbergen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro