Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in het centrum van Haarlem - Hotels.nl

Er even heerlijk tussenuit in de provincie Noord-Holland? Haarlem is met zijn talrijke monumentale panden en gezellige winkels een absolute aanrader voor een stedentrip. Bezoek musea als het Teylers Museum of het Frans Hals Museum, maak een wandeling aan het strand of betreed de molens van Haarlem. Laat je inspireren voor een goedkoop hotel in Haarlem op Hotels.nl. Lees verder

Boordevol kunst en cultuur bij overnachten in Haarlem

Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij overnachten Haarlem. Wandel bijvoorbeeld vanaf de hotels in Haarlem centrum naar het Frans Hals Museum om zowel oude meesters als moderne kunst te bewonderen. Zo vind je in de collectie werk van kunstenaars als Frans Hals, Charley Toorop, Piet Mondriaan en Cornels van Haarlem. Bezoek daarnaast het Teyler Museum bij het hotel in centrum Haarlem. Dit museum is het oudste van Nederland en beschikt over een schitterende tentoonstelling met wetenschappelijke apparaten, schilderijen, fossielen en mineralen.

De Grote of Sint-Bavokerk vlakbij de hotels in Haarlem

Tijdens een wandeling door de stad bij overnachten Haarlem valt de Grote of Sint-Bavokerk direct op. Deze kerk op de Grote Markt beschikt over een toren van maar liefst 78 meter hoog. Maak na een bezoek aan de kerk een tocht door de stad langs de vele idyllische hofjes. De binnenplaatsen vormen een oase van rust middenin het bruisende stadsleven. Liever de stad vanaf de hotels Haarlem centrum vanaf het water ontdekken? Het hele jaar door maken rondvaartboten een fraaie tocht over de grachten. Onderweg krijg je allerlei weetjes te horen over de stad.

Overnachten in Haarlem: de ideale winkelstad

Meerdere malen is Haarlem uitgeroepen tot de beste winkelstad van ons land. Niet verwonderlijk, gezien de boeiende mix aan winkels die bij de hotels in Haarlem te vinden zijn. Neem gelijk een duik in de zeven gouden straatjes met hippe designwinkels, trendy conceptstores en grappige vintagewinkels. De meeste winkels zijn zelfs op zondag geopend, waardoor je iedere dag naar hartenlust kunt shoppen. Direct een goedkoop hotel Haarlem reserveren? Neem een kijkje in ons uiteenlopende aanbod aan hotels in het centrum van Haarlem op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Haarlem boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Haarlem te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro