Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hapert Noord-Brabant: beste deals

Wil jij er graag lekker tussenuit in Noord-Brabant? Boek dan een goedkoop hotel bij Hapert via Hotels.nl! Hapert is een leuk dorpje met veel recreatiemogelijkheden. Het ligt ten zuiden van Eindhoven, vlakbij prachtige natuurgebieden. Hier is alles aanwezig voor een welverdiend weekendje weg of een korte vakantie. Lees verder

Hapert hotel: de leukste uitstapjes

Hou je van wandelen, fietsen en andere activiteiten in de natuur? Dan val je in Hapert met je neus in de boter! Je bevindt je namelijk in de Brabantse Kempen en direct bij Hapert ligt natuurgebied Cartierheide. Hier liggen een aantal schitterende paden die je door de bossen, over de heide en langs slingerende beekjes voeren. Het is hierbij zelfs mogelijk de grens met België over te steken, want daar loopt het gebied verder door. Ook in en om Hapert zelf kun je een mooi ommetje maken. Je komt hierbij langs een oude graanmolen. Verder kun je vanuit Natuurpoort TerSpegelt in Eersel nog meer mooie ontdekkingstochten maken. We bevelen je daarnaast aan om vanuit je hotel in Hapert een uitstapje naar Bladel te maken, bijvoorbeeld om te winkelen.

Boek een hotel om omgeving Hapert te ontdekken

We hebben nog veel meer tips voor uitjes als je in een hotel bij Hapert verblijft! Zo bevindt zich ten noorden van Hapert, in Hoogeloon, een leuke kaasboerderij met een landwinkel en een terras: de Ruurhoeve. Of wat dacht je van een dagje waterpret in het subtropisch zwemparadijs van vakantiepark Het Vennenbos in Hapert zelf? Voor een sportieve uitdaging raden we je een bezoek aan Outdoorpark Reusel aan. Daar heb je een tokkelbaan, hindernisbanen en een klimtoren. Tot slot is een uitstapje aan Kempenmuseum De Acht Zaligheden in Eersel een echte aanrader.

Voordelig hotel omgeving Hapert

Kijk je er inmiddels al naar uit om in Hapert een hotel te boeken? Doorzoek dan gauw de actuele aanbiedingen van Hotels.nl en scoor een heerlijk verblijf voor weinig geld. Boek bijvoorbeeld een hotel in Hapert tijdens de herfstvakantie. Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor een hotelarrangement inclusief ontbijt, diner en de huur van een stel fietsen.

Waarom een hotel in Hapert boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro