Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje Hanzestad in hotels Harderwijk

Op zoek naar een vakantie vol historische bezienswaardigheden en met een fijne ligging tussen de Veluwe en het water? In de hotels in Harderwijk geniet je van een voordelig weekendje weg in deze verrassende Hanzestad! Lees verder

Hotels in Harderwijk centrum: ontdek de historische binnenstad

Vanuit de hotels in Harderwijk in het centrum maak je een mooie stadswandeling langs een aantal prachtige monumenten die de stad rijk is. De Grote Kerk in gotische stijl valt op omdat deze geen kerktoren meer heeft. Die stortte eind 18e eeuw in en werd nooit herbouwd. Binnen bewonder je fraaie muurschilderingen uit de 16e eeuw. Van de middeleeuwse stadsmuren die Harderwijk ooit beschermden, staat alleen de Vischpoort nog overeind. In het centrum bewonder je verder statige herenhuizen uit de 17e en 18e eeuw en op de Grote Markt is het neoclassicistische stadhuis de absolute blikvanger. Wil je meer weten over de historie van de stad als je gaat overnachten in Harderwijk? Bezoek dan het stadsmuseum. Aan de hand van de verhalen van twaalf personen, zoals het vissersmeisje, maar ook de madam en de spion, komt de geschiedenis tot leven. De hotels in Harderwijk liggen ook in de buurt van het Hortuspark met zijn wandelpaden, kruidentuin, kunstwerken en ligweiden.

Overnachten in Harderwijk met ontspanning op de Veluwe

Wil je in Harderwijk in een hotel tot rust komen? De Veluwe ligt aan je voeten! Voor je het weet sta je midden in het bos of op een oneindig lijkende zandverstuiving. Heb je meer behoefte aan ontspanning op het water? Maak dan een rondvaart op het Veluwemeer wanneer je in een van de hotels in Harderwijk overnacht. Verder is een hotel in Harderwijk aanbieding ideaal voor een kindvriendelijk weekendje weg. Zo geniet je van een magische waterwereld in het Dolfinarium, ook wel het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Je vermaakt je als waaghals in Walibi Holland met tientallen attracties, waaronder 7 spannende achtbanen.

Hotels Harderwijk: profiteer van scherpe aanbiedingen

Zoek je in Harderwijk een hotel? Hotels.nl heeft altijd de beste deals. Boek vandaag nog een hotel in Harderwijk aanbieding en geniet binnenkort van een comfortabel verblijf in deze stad in Gelderland.

Waarom een hotel in Harderwijk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Harderwijk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro