Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten aan de Waddenzee in hotels in Harlingen

Zin in een zorgeloze vakantie aan zee in eigen land? Kies voor de hotels in Harlingen en laat je verrassen door deze historische Elfstedenstad aan de Waddenzee. Lees verder

Overnachten Harlingen in het centrum

Vanuit de hotels in Harlingen in het centrum maak je een mooie stadswandeling door de historische binnenstad, die meer dan 500 monumentale panden telt, waaronder de 16e-eeuwse Raadhuistoren en het stadhuis in barokstijl. Neem ook een kijkje in de haven als je gaat overnachten in Harlingen. In de haven wordt door vrijwilligers een replica gebouwd van het expeditieschip de Witte Swaen van zeevaarder Willem Barentsz. Aan boord krijg je een inkijkje in de 16e-eeuwse bouwmethode die wordt gebruikt. Een comfortabel alternatief voor een stadswandeling is een rondvaart door de haven van Harlingen. Bezoek ook het Gemeentemuseum het Hannemahuis als je goedkoop gaat overnachten in Harlingen. In dit museum bewonder je oude schilderijen, maritieme voorwerpen, tegel- en aardewerk uit Harlingen en andere objecten die je meer vertellen over de geschiedenis van de stad.

Overnachten Harlingen met uitstapjes in de omgeving

Vanuit een goedkoop hotel in Harlingen ben je zo op het strand om te wandelen langs de Waddenzee of om gewoon te relaxen in het zand. Maak een vaartocht op de Waddenzee als je gaat overnachten in Harlingen om zeehonden te spotten en ga een stukje wadlopen. Zin in een dagje Waddeneiland? Vanuit Harlingen vertrekt de veerboot naar Terschelling. Blijf je liever op het vasteland, maak dan een tocht langs een aantal van de andere Friese elf steden. In Sneek neem je een kijkje bij de prachtige Waterpoort, hét symbool van de stad en in het Fries Scheepvaart Museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de Friese scheepvaart. In Leeuwarden bezoek je het Fries Museum en neem je een kijkje bij de beroemde scheve kerktoren, de Oldehove.

Goedkoop overnachten Harlingen: bekijk alle deals

Op zoek naar hotels in Harlingen in het centrum? Hotels.nl heeft scherpe hotelaanbiedingen in Friesland en de rest van Nederland. Boek meteen een goedkoop hotel in Harlingen en geniet binnenkort voordelig van een heerlijke strand- en cultuurvakantie in eigen land.

Waarom een hotel in Harlingen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in (locatie/bestemming) te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro