Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hasselt België hotels: voordelig overnachten

Wist je dat een stedentrip met verblijf in een hotel in Hasselt niet veel hoeft te kosten? Dat geldt zeker als je een aanbieding boekt via Hotels.nl! Vind via ons bij Hasselt in België een hotel op een mooie locatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voordelig in het centrum van Hasselt te overnachten. Dit is ideaal als je vlakbij alle bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden van de stad wilt zitten. Boek gerust een hotelkamer voor meerdere nachten, want Hasselt smaakt naar meer! Lees verder

Stedentrip met hotel bij Hasselt centrum

Hasselt heeft smaak. Dit geldt met name qua mode en gastronomie, maar de stad heeft ook een stel flinke troeven op het vlak van kunst en vakmanschap. Verras dus je smaakpapillen bij de voortreffelijke restaurants en kom lekker shoppen in hippe modewinkels. Bewonder de uitgebreide collectie van het Modemuseum en ontdek meer over het Hasseltse jeneververleden in het Jenevermuseum. Struin door de binnenstad en je zult onderweg de leukste kunstwerken op straat tegenkomen. Een voorbeeld hiervan is ‘Batopillo’, een beeld van een persoon die middels een propeller op zijn rug wil gaan vliegen. Bijzondere gebouwen rondom de hotels van Hasselt centrum zijn onder meer de Minderbroederskerk, de Sint-Quintinuskathedraal en het Huis voor Actuele Kunst, Design & Architectuur Z33 bij het Begijnhof.

Overnachten in Hasselt: leukste tips voor toeristen

Na een heerlijk dagje in de stad zul je graag willen overnachten in Hasselt. De volgende dag is er bovendien nog genoeg om te zien en te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Abdij van Herkenrode, leer er meer over de boeiende geschiedenis van deze rijke vrouwenabdij en wandel door de fraaie bijbehorende kruidentuin. In de omgeving maak je ook nog eens de mooiste fietstochten!

Goedkoop hotel Hasselt nodig?

Wil jij er even tussenuit en een goedkoop hotel in Hasselt boeken? Kies dan gauw een speciale deal uit bij Hotels.nl. Dit is de beste manier om een comfortabel en luxe hotel in Hasselt te scoren. Zo kun je bijvoorbeeld ook een laag geprijsd hotelarrangement inclusief ontbijt en diner boeken om in Hasselt te overnachten.

Waarom een hotel in Hasselt boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro