Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Superdeals hotels Heemskerk

Is het tijd voor een leuk uitje en zoek je in Heemskerk een hotel voor weinig geld? Dan raden we je aan om de unieke aanbiedingen van Hotels.nl eens te bekijken! Wij hebben de beste deals voor een verblijf in hotels in Heemskerk. In deze gezellige plaats tussen Alkmaar en Haarlem zijn veel leuke dingen te beleven. Dit varieert van relaxen op het strand tot wandelen in de duinen. Lees verder

Rustig genieten en overnachten bij Heemskerk

Het dorp Heemskerk ligt vlak achter het Noordhollands Duinreservaat. Dit uitgestrekte natuurgebied bestaat uit duinrandbossen, duinen en strand. Als je besluit om in Heemskerk te overnachten, zit je bovendien in een gebied met veel tuinbouw. Er zijn tulpenvelden en telers van groenten en fruit. Deze omgeving nodigt echt uit om lekker te gaan wandelen en fietsen. Wil je meer weten over het telen van tulpen? Diverse kwekerijen organiseren in het voorjaar rondleidingen over hun bedrijf. Daarnaast liggen er aantal mooie kastelen bij Heemskerk: Chateau Marquette en Slot Assumburg. Dit zijn mogelijke locaties om te overnachten in Heemskerk. Slot Assumburg heeft ook nog eens een schitterende baroktuin die gratis toegankelijk is. In het bruisende centrum van Heemskerk kun je verder heerlijk winkelen en genieten op een terrasje.

Heemskerk hotel: er op uit

Rondom de hotels in Heemskerk zijn diverse gave uitstapjes te maken. Bezoek bijvoorbeeld Fort bij Veldhuis. In dit verdedingswerk bevindt zich het Luchtoorlogmuseum. De luchtoorlog in Nederland tijdens de Tweede Wereld Oorlog staat hier centraal. Beverwijk ligt direct onder Heemskerk en daar kun je bijvoorbeeld inkopen doen bij de bekende Bazaar. Je zit tevens vlakbij het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Dit biedt tal van watersportmogelijkheden, zoals zeilen en kanovaren. Heb je zin in een potje golfen? Er ligt een prachtige golfbaan met 27 holes bij Heemskerk.

Voordelig in Heemskerk overnachten

Lijkt het jou leuk om te overnachten in Heemskerk? Bekijk dan ons aanbod met laag geprijsde hotels bij Heemskerk. Kies voor een uniek arrangement inclusief ontbijt en diner of boek gewoon een comfortabele hotelkamer om te overnachten bij Heemskerk. Miljoenen tevreden gasten boekten reeds hun verblijf via Hotels.nl.

Waarom een hotel in Heemskerk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Heemskerk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro