Menu

10 accomodaties in Heerenveen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Heerenveen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel2 Heerenveen in Heerenveen Hotel
Afstand: 2,0 km6.9
Hotel2 Heerenveen
Schans 65, Heerenveen

Perfecte ligging bij A7, nabij stadion en Friese meren. Biedt sfeervol restaurant met biologische gerechten en Jazz bar.

Boutique Hotel t Gerecht Heerenveen in Heerenveen Hotel
Afstand: 426 meter9.5
Boutique Hotel t Gerecht Heerenveen
Gemeenteplein 33, Heerenveen

Luxe suites, gratis wifi, diverse arrangementen, fietsverhuur op 150m, betaald parkeren, uitgebreide restaurantkaart, vlakbij Posthuis Theater en winkels.

BzB Jantina in Heerenveen Bed and Breakfast
Afstand: 478 meter9.7
BzB Jantina
Badweg 32C, Heerenveen

BzB Jantina: vernieuwde accommodatie met luxe voorzieningen zoals privé jacuzzi, vlakbij het centrum van Heerenveen. Gastvrijheid ten top!

Bed & Breakfast Heerenveen Centrum in Heerenveen Bed and Breakfast
Afstand: 380 meter9.9
Bed & Breakfast Heerenveen Centrum
Commandeurstraat 46, Heerenveen

Heerenveen Centrum B&B biedt privé wellness met Finse sauna en jacuzzi in hartje Heerenveen, nabij winkels en restaurants. Gratis parkeren beschikbaar.

Aquapearl in Haskerdijken Boot
Afstand: 5,3 km
Aquapearl
Tolvepaed 18, Haskerdijken

Luxury Houseboat in Haskerdijken: Geniet van SUPs & sloopverhuur in de serene Friesland waterwegen.

Gastenverblijf Boerengeluk in Gersloot Vakantiehuis
Afstand: 8,0 km10
Gastenverblijf Boerengeluk
Tijnjeweg 31, Gersloot

Gastenverblijf Boerengeluk: Rustgevende verblijfplaats met mooie tuin in Gersloot, nabij Posthuis Theater en Holland Casino Leeuwarden. Geniet van onze gratis faciliteiten inclusief WiFi.

B&B de Boerderij Heerenveen in Heerenveen Bed and Breakfast
Afstand: 1,6 km10
B&B de Boerderij Heerenveen
Jousterweg 7, Heerenveen

B&B de Boerderij Heerenveen: Sfeervol appartement in monumentale boerderij met volledige keuken, terras, pluktuin en vlakbij het centrum.

Camping Recreatiecentrum Nannewiid in Oudehaske Camping
Afstand: 3,8 km7.9
Camping Recreatiecentrum Nannewiid
Badweg 32, Oudehaske

Recreatiecentrum Nannewiid: Luxe chalets & camping aan het water, met zeilen, vissen & meer.

B&B Uitgerust Voor Zaken in Heerenveen Bed and Breakfast
Afstand: 1,7 km9.7
B&B Uitgerust Voor Zaken
Rottumerweg 17, Heerenveen

Uitgerust voor Zaken in Heerenveen biedt zowel werkfaciliteiten als comfortabele verblijven met panoramisch uitzicht, pantry, luxe badkamer en hoogwaardige boxspring.

Vakantiehuisje ierde bij Heerenveen in Rottum Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km10
Vakantiehuisje ierde bij Heerenveen
Sydtakke 18, Rottum

Ierde Vakantiehuisje, rustig gelegen in de natuur van Friesland. Voorzien van 2 slaapkamers, airco, wifi, BBQ, tuin met zwemvijver en privé sauna voor €99.

Informatie over Heerenveen

Heerenveen, gelegen in de provincie Friesland in het noorden van Nederland, is een stad die een dynamische mix biedt van geschiedenis, cultuur en groene landschappen. Als een van de oudste veenkolonies van Nederland, dateert Heerenveen uit het jaar 1551 en is het rijk aan historische bezienswaardigheden. Belangrijke punten zijn onder meer het Posthuis Theater, het Frysk Ljeppers Bûn en de Crackstate, een monumentaal pand uit de 17e eeuw dat nu dient als het stadhuis.

Voor sportliefhebbers blinkt Heerenveen vooral uit in schaatsen, als thuisbasis van het Thialf IJsstadion - een van de meest prominente schaatsbanen ter wereld. Buiten deze door mens gemaakte attracties, bevindt zich Heerenveen in een rijk natuurlandschap dat vele mogelijkheden biedt voor wandelen, fietsen en watersporten, zoals het nabijgelegen merenregion Heide en de bossen van Oranjewoud.