Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige vakantie Duitsland: hotels in Heidelberg

Wil jij één van de mooiste steden van Duitsland bezoeken en zoek je daarom een goedkoop hotel in Heidelberg? Bij Hotels.nl moet je zijn voor de beste deals voor hotelovernachtingen en -arrangementen in deze mooie stad. Heidelberg heeft iedereen wat te bieden, zoals een historisch centrum met pittoreske middeleeuwse straatjes, een kasteel en een groot winkelaanbod. Kom in Heidelberg overnachten en ontdek de vele bezienswaardigheden. Lees verder

Hotel in Heidelberg centrum: op verkenning

Voor wie de stad gemakkelijk wil kunnen verkennen, is een hotel in Heidelberg centrum aan te bevelen. Zo komen bezoekers van heinde en verre om het majestueuze Schloss Heidelberg te bezichtigen. Het kasteel is deels verwoest en deels gerestaureerd, waaronder de fraaie Keizerzaal. Ook een rondleiding door de tunnels van de kazematten is mogelijk. Er vinden bovendien allerlei concerten, theatervoorstellingen en andere evenementen plaats op het kasteel. Geniet van de mooie uitzichten op de stad, de rivier en de bergen als je langs de bruggenpoort komt en over de oude Karl-Theodor-brug loopt. Volg de route vanaf de brug langs de Heiligenberg over de Philosophenweg. Als je in Heidelberg een hotel in centrum boekt, raden we je ook aan een stadswandeling te maken. Onderweg zul je onder meer fraaie parken, statige universiteitsgebouwen en de Heidelberger Zoo tegenkomen.

Overnachten in Heidelberg: meer toeristische tips

Kom jij in Heidelberg overnachten en hou je van fietsen, wandelen en andere sporten? Dan zul je hier zeker genieten! Zo liggen er diverse mooie fietspaden, wandelroutes en golfbanen in de omgeving. Wil jij je verder onderdompelen in cultuur? Heidelberg staat bekend als UNESCO literatuurstad en heeft bijvoorbeeld een eigen literatuurfestival. Daarnaast herbergt de stad diverse interessante musea, zoals het Museum für Geowissenschaften. Er valt hier echt zoveel te zien en te doen dat overnachten in Heidelberg geen overbodige luxe is.

De goedkope hotels van Heidelberg en omgeving

Vind gauw de voordeligste hotels van Heidelberg en omgeving via Hotels.nl! Boek online een aantal hotelovernachtingen of kies voor een leuk arrangement. Reserveer vandaag nog een comfortabele kamer in een Heidelberg hotel centrum of een locatie nabij de stad.

Waarom een hotel in Heidelberg boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Heidelberg te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro