Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hellendoorn. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Zoek je de rust op, of wil je juist op avontuur in een pretpark? Met de hotels bij Hellendoorn van Hotels.nl beleef je het beste van beide werelden. De Sallandse Heuvelrug leent zich uitstekend voor lange wandelingen in de natuur, terwijl Avonturenpark Hellendoorn om de hoek ligt. Verder liggen winkelsteden als Hengelo, Enschede en de Duitse grens vlakbij. Reserveer meteen jouw hotel in de buurt van Hellendoorn voor een sfeervol verblijf in de provincie Overijssel! Lees verder

Bij Hellendoorn overnachten voor de Sallandse Heuvelrug

Rustzoekers en natuurliefhebbers zoeken bij de hotels Hellendoorn de stilte op in de natuur bij de Sallandse Heuvelrug. Dit nationale park tussen Holten en Nijverdal is uniek dankzij de bijzondere hoogteverschillen en uitzichten op de heidevelden en het bos. Ooit is dit heuvelachtige park bij het Hellendoorn hotel ontstaan onder invloed van een enorme ijsmassa. Dwaal tijdens het overnachten in Hellendoorn door het bos vol stuwwallen, zwerfkeien, grillige eiken en jeneverbesstruiken. In het buitencentrum van het park bewonder je de expositieruimte, het planetarium en de telescoopruimte. Ook is er een restaurant aanwezig voor een hapje en een drankje.

Overnachten in Hellendoorn voor jong en oud

De hotels in Hellendoorn bieden volop avontuur voor het hele gezin. Zo ligt Avonturenpark Hellendoorn bij het hotel. Bij dit pretpark zijn maar liefst dertig attracties en shows aanwezig. Roetsj van de twee wildwaterbanen, ga op jacht tijdens een lasergame of stap in een van de drie achtbanen. Door de gemoedelijke sfeer en het feit dat er geen lange wachtrijen zijn, is er een heerlijk dagje uit voor jong en oud bij het in Hellendoorn overnachten. Daarnaast ligt Attractiepark Slagharen vlakbij, wat een ideaal attractiepark is voor kleinere kinderen.

Sfeervolle dorpen en steden bij hotels Hellendoorn

De hotels in de buurt van Hellendoorn bevinden zich in de gemoedelijke provincie Overijssel. Wandel door het gezellige centrum van Hellendoorn en bezoek het Smederijmuseum d'Oale Smederie of geniet van de verscheidene kunstgalerieën en ateliers in het naastgelegen dorp Ootmarsum. Golfliefhebbers werken aan hun swing op de golfbanen bij Ommen, Wierden en Haaksbergen, terwijl je voor kunst en cultuur bij museum De Fundatie in Zwolle moet zijn. Boek direct jouw hotel in de buurt van Hellendoorn op Hotels.nl voor een veelzijdige reis in het oosten van Nederland.

Waarom een hotel in Hellendoorn boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro