Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hellevoetsluis. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een sfeervol hotel midden in de natuur om te onthaasten? Dankzij de ligging aan het Haringvliet en vlakbij de Noordzee heb je bij het Hellevoetsluis hotel alle ruimte om te ontspannen. Reserveer een romantisch verblijf in een van de hotels in Hellevoetsluis om samen met je partner een mooie wandeling op het strand bij zonsondergang te maken, of beleef een actieve watersportvakantie met het gezin aan de kust. Dompel je onder in de rijke maritieme historie van Hellevoetsluis dankzij de hotels op Hotels.nl! Lees verder

Ontdek de bijzondere geschiedenis bij hotels Hellevoetsluis

Door de ligging aan het Haringvliet heeft het eiland Voorne-Putten waarop de hotels Hellevoetsluis zich bevinden een belangrijke rol in de geschiedenis gespeeld. Wandel het Historisch Museum Den Briel binnen en leer alles over de Tachtigjarige Oorlog of bezoek de kasteelruïne Ruine Ravesteijn. Ieder jaar organiseert men een prachtige beeldentuin met kunst in de omliggende Engelse landschapstuin. In het Brandweermuseum vlakbij het in Hellevoetsluis overnachten zie je hoe de brandweer wordt bestreden in Nederland vanaf het jaartal 500 tot de tegenwoordige tijd.

Watersportactiviteiten bij het hotel in de buurt van Hellevoetsluis

Met het Haringvliet, Oostvoornse Meer, Brielse Meer en de Noordzee is het water nooit ver weg tijdens het in Hellevoetsluis overnachten. Bij de hotels in de buurt van Hellevoetsluis onderneem je allerlei watersporten, zoals kitesurfen, windsurfen, golfsurfen, duiken, suppen en zwemmen. Beginners trekken naar het strand van Oostvoorne, aangezien het water in deze baai nog redelijk ondiep is en je weinig last van stroming en golfslag hebt. Kijk niet vreemd op als je aan het water een paar zeehonden of lepelaars tegemoet komt!

Uitgebreid winkelen bij overnachten Hellevoetsluis

Naast de rijkdom aan natuur en historie halen shopaholics hun hart op bij het winkelcentrum De Struytse Hoeck. Hier zijn maar liefst 130 winkels gevestigd, waar je zeven dagen per week kunt winkelen. Bovendien is een groot deel van het winkelcentrum overdekt, waardoor het hier ook bij regenachtig weer aangenaam vertoeven is. Daarnaast ligt het sfeervolle centrum van Brielle en de badplaats Rockanje vlakbij. Direct zin om te overnachten in Hellevoetsluis? Reserveer je favoriete Hellevoetsluis hotel op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Hellevoetsluis boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro