Menu

12 accomodaties in Helmond

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Helmond, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Golden Tulip West-Ende Helmond in Helmond Hotel
Afstand: 221 meter8.5
Golden Tulip West-Ende Helmond
Steenweg 1, Helmond

Geniet van stijl & comfort in een 4-sterren monument uit 1880. Met restaurant, bar, terras en nabij natuurgebieden & Eindhoven.

Hotel St. Lambert Helmond in Helmond Hotel
Afstand: 191 meter8.5
Hotel St. Lambert Helmond
Markt 2, Helmond

Geniet van rookvrije kamers met airco, tv en gratis wifi. Dichtbij natuurpark De Peel en Eindhoven.

Fletcher Wellness-Hotel Helmond in Helmond Hotel
Afstand: 1,2 km8.1
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
Scheepsboulevard 2, Helmond

Geniet van gratis WiFi, sportfaciliteiten, wellness- en beautyresort. Korte wandeling naar het stadscentrum en treinstation.

B&B Avellano in Helmond Bed and Breakfast
Afstand: 3,1 km9.3
B&B Avellano
Hazelaar 4, Helmond

Avellano B&B in Helmond's Stiphout wijk: luxe villa met vijf kamers, WiFi, privé parking, zwemvijver, nabij Stiphoutse bossen en Strabrechtse Heide.

Camperplaats Croy in Aarle-Rixtel Camping
Afstand: 4,0 km9.5
Camperplaats Croy
Jonker Karellaan 3, Aarle-Rixtel

Camperplaats Croy: geniet van de natuur te midden van weilanden en bossen. Strategische locatie voor fietstochten, nabij Helmond. Comfort verzekerd!

B&B OP3 Aarle-Rixtel in Aarle-Rixtel Bed and Breakfast
Afstand: 4,8 km10
B&B OP3 Aarle-Rixtel
Het Laar 3, Aarle-Rixtel

Bamp;B OP3: Monumentaal pand uit 1895 in Aarle-Rixtel dichtbij Eindhoven en Den Bosch, gerenoveerd in 2021 met appartement voor 4 personen.

vakantiehuisje Plaets Vier in Aarle-Rixtel Vakantiehuis
Afstand: 4,9 km9.5
vakantiehuisje Plaets Vier
Het Laar 5A, Aarle-Rixtel

Plaets Vier: sfeervol zelfvoorzienend vakantiehuisje in Aarle-Rixtel, Gelderland, voor maximaal 4 gasten. Rustig gelegen met mooie tuin, ideaal voor natuurliefhebbers.

B&B Hemel op Aarde in Helmond Bed and Breakfast
Afstand: 4,2 km10
B&B Hemel op Aarde
Meanderlaan 2A, Helmond

Hemel op Aarde B&B: vakantiehuisje met sauna en pizza oven, aan de rand van Helmond, nabij snelweg A67, treinstation en natuurgebieden.

Aldörrum hoevelogementen (bed & botteram) in Aarle-Rixtel Bed and Breakfast
Afstand: 4,1 km9.5
Aldörrum hoevelogementen (bed & botteram)
Asdonkseweg 7, Aarle-Rixtel

Aldörrum: Hoogwaardig verblijf in historisch Aarle-Rixtel, met toegang tot steden als Eindhoven. Voorzien van gratis internet, rolstoeltoegankelijkheid en meer!

Aldörrum camping in Aarle-Rixtel Camping
Afstand: 4,2 km9.3
Aldörrum camping
Asdonkseweg 7, Aarle-Rixtel

Aldörrum: comfortabele logementen en rustige camping in Aarle-Rixtel. Groene omgeving, fruitboomgaard, overdekte fietsenstalling, energieneutraal.

City Resort Hotel Helmond in Helmond Hotel
Afstand: 1,2 km7.7
City Resort Hotel Helmond
Scheepsboulevard 2, Helmond

Fletcher Wellness-Hotel Helmond: comfortabele kamers met TV & Wifi, nabij hoofdstation. Geniet van Op Suyt BBQ, bowling en Blue Wellnessresort.

Boerebeemd Bed&Breakfast in Lieshout Bed and Breakfast
Afstand: 6,5 km9.5
Boerebeemd Bed&Breakfast
Beemdkant 9a, Lieshout

Boerebeemd B&B in pittoresk Lieshout. Gratis WiFi, BBQ, gedeelde lounge en privéparkeren. 36 km van Brabanthallen. Hoog beoordeeld en dichtbij Luchthaven Eindhoven.

Informatie over Helmond

Helmond is een Nederlandse stad gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het staat bekend om zijn rijke industriële verleden, met name in de metaal-en textielindustrie. Tegenwoordig kenmerkt de stad zich door de verbinding tussen oud en modern, met diverse historische monumenten en een hedendaags stadscentrum. Centraal in de stad staat het middeleeuwse Kasteel Helmond, dat nu fungeert als een museum waar zowel tijdelijke exposities als vaste collecties gehuisvest zijn. Het kasteel vertegenwoordigt de historische status van Helmond en biedt bezoekers een blik op het lokale erfgoed en de stadsgeschiedenis.

Daarnaast biedt Helmond een dynamisch en landschappelijk stadsbeeld. Van royale parken zoals de \'Warande\' tot de fascinerende, moderne architectuur van de wijk Brandevoort - geïnspireerd op historische Brabantse steden. Er zijn diverse culturele evenementen het hele jaar door, zoals de Kunstmarkt en de Cacaofabriek, een oude chocoladefabriek omgebouwd tot een centrum voor kunst en cultuur. Met een breed scala aan winkels, gezellige cafes en restaurants biedt Helmond haar bezoekers een cultureel rijke en levendige ervaring.