Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hengelo. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Er even tussenuit in het oosten van het land? Met de hotels in Hengelo kom je volledig tot rust in het Twentse landschap. Naast de veelzijdige natuur zorgt de gastvrije en gemoedelijke sfeer ervoor dat je je volledig thuis voelt. Benieuwd welke goedkope hotels in Hengelo bij jouw wensen passen? Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor een hotel in Hengelo centrum op Hotels.nl! Lees verder

Sportief in de natuur bij overnachten Hengelo

De hotels in de omgeving van Hengelo vormen het ideale startpunt voor een tocht in de natuur. Bezoek bijvoorbeeld het Nationale Park De Sallandse Heuvelrug, waar je trekt langs eindeloze heidevelden en dichtbegroeide bossen. Onderweg stop je om van het uitzicht in het Reggedal te genieten, waar de rivier de Regge zich een weg door het landschap baant. Mountainbikers maken dankbaar gebruik van de vele MTB-paden in het gebied. Liever de natuur bij het hotel in de omgeving van Hengelo vanaf het water verkennen? Huur dan een fluisterboot of kano om over de Regge te varen.

Pittoreske dorpen en steden bij goedkope hotels Hengelo

Bij het overnachten in Hengelo maak je kennis met de gastvrije bevolking van Twente. Breng bijvoorbeeld vlakbij de hotels in Hengelo centrum een bezoek naar steden als Enschede, Almelo en Ootmarsum. Enschede staat bekend als levendige studentenstad met trendy winkels, charmante boetieks en interessante woonwinkels. Ootmarsum staat bekend als de kunststad van de streek. Hier struin je langs vele kunstgaleries en creatieve winkels voor een grappige souvenir.

Musea bezoeken bij de hotels in Hengelo

Voor kunst en cultuur ben je bij de hotels in de omgeving van Hengelo op de juiste plek. Zo bevindt zich in Enschede het Rijksmuseum Twenthe, met de grootste en fraaiste kunstcollectie van het oosten van het land. Vlakbij ligt de Museumfabriek. In dit museum komen kunst, historie en techniek samen. Meer weten over het leven in Twente zo'n honderd jaar geleden? Maak dan vanaf het hotel in Hengelo een uitstapje naar het Openluchtmuseum Ootmarsum. Bezoek het Drostenhuis of bekijk een tentoonstelling over de Hofmeiers. Direct onze hotels bekijken om te overnachten in Hengelo? Neem dan een kijkje bij ons aanbod op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Hengelo boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro