Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hilversum. Scherpe aanbiedingen - Hotels.nl

Een groene oase die het levendige mediacentrum van Nederland vormt? Tijdens het overnachten in Hilversum verblijf je midden in de bossen van het Goois Natuurreservaat, terwijl unieke architectuur en de creatieve bezienswaardigheden om de hoek liggen. Laat je verrassen door de Gooi- en Vechtstreek en bekijk onze aanbiedingen voor hotels Hilversum op Hotels.nl! Lees verder

De bijzondere mediawereld bij hotel omgeving Hilversum

Overnachten bij Hilversum is niet compleet zonder een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. In het interactieve Mediamuseum kom je alles te weten over mediapersoonlijkheden, unieke gebeurtenissen binnen de mediawereld en wat er gebeurt achter de schermen. In het Instituut vind je bovendien het grootste archief aam audiovisueel materiaal van de Nederlandse media. Stap daarnaast aan boord van de Hillywood tours en krijg van een gids allerlei wetenswaardigheden over de omgeving van de hotels in Hilversum centrum te horen.

Zoek de Gooise natuur op bij overnachten in Hilversum

Uitgestrekte zandverstuivingen, kleurrijke heidevelden afgewisseld met open polders. De natuur van de Gooi- en Vechtstreek biedt dankzij zijn veelzijdigheid alle ruimte om volop te genieten van de buitenlucht. Trek tijdens het overnachten bij Hilversum je stevige wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak kennis met het groene landschap. Bovendien vind je hier bijzondere diersoorten, zoals de ijsvogel of de Schotse Hooglander. In de omgeving zijn allerlei routes met handige kleurcodes uitgestippeld, zodat je eenvoudig het gebied bij het goedkope hotel in Hilversum kunt verkennen.

Cultuur en historie bij hotels in omgeving Hilversum

Vlakbij de hotels in Hilversum centrum bevindt zich het museum Singer Laren. In dit museum dat door het echtpaar Anna en William Singer is opgericht, vind je een verrassende kunstcollectie met kunstwerken van onder meer Jan Sluijters, Leo Gestel en Auguste Rodin. Architectuurliefhebbers maken vervolgens vlakbij het goedkope hotel in Hilversum een uitstapje naar het raadhuis van Dudok. Gedurende een rondleiding vertelt een gepassioneerde gids je alles over de verschillende zalen. Bovendien geniet je vanaf de toren van een waanzinnig uitzicht tot aan de Loosdrechtse plassen. Verder ligt het kasteel Muiderslot in de buurt, wat door Floris V werd gesticht. Reserveer direct een unieke hotelaanbieding op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Hilversum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro