Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Hippolytushoef? Genieten aan het water in Noord-Holland!

Zin in een weekendje weg aan het water? Laat je verrassen door de hotels in Hippolytushoef en geniet optimaal van de Noord-Hollandse natuur, de Waddenzee en het IJsselmeer. Lees verder

In Hippolytushoef in hotel met ruimte om te watersporten

Overnachten in Hippolytushoef is een aanrader voor rustzoekers die graag in een waterrijke omgeving overnachten. Opvallend is de Hippolytuskerk, die zich midden in het dorp bevindt en dateert uit de 12e eeuw. De basis van de kerktoren is gemaakt van tufsteen en verder heeft een deel van de kerk gebrandschilderde ramen. Een ander monumentaal pand in Hippolytushoef is korenmolen De Onderneming uit 1851. Natuurliefhebbers kunnen vanuit het dorp wadlopen op het voormalige eiland Wieringen aan de Waddenzee. Verder zijn er in de omgeving volop mogelijkheden om te watersporten want je verblijft in de buurt van het IJsselmeer. Liever een dagje naar het strand? Bruisende Noord-Hollandse badplaatsen als Julianadorp aan Zee en Callantsoog zijn vanuit Hippolytushoef goed bereikbaar.

Overnachten Hippolytushoef met uitstapjes in de omgeving

Vanuit de hotels in Hippolytushoef bezoek je pittoreske dorpen aan het IJsselmeer. Bijvoorbeeld Enkhuizen, waar ook mogelijkheden zijn om te watersporten en Medemblik. In Medemblik bezoek je onder meer het Nederlands Stoommachinemuseum, waar je alles te weten komt over stoommachines en stoommodellen. Ook het 13e-eeuwse Kasteel Radboud Medemblik mag je niet overslaan. In het grotere Hoorn kun je prima winkelen en voor een vleugje folklore neem je een kijkje in Volendam en bij de Zaanse Schans met zijn monumentale molens en ambachten. In Edam smul je van de gelijknamige kaas. In Den Helder breng je een bezoek aan interessante musea als het Marinemuseum en het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers. Bijzonder is verder Fort Kijkduin, waar je in de voetsporen treedt van keizer Napoleon. Hier is ook een groot zeeaquarium.

Hotels Hippolytushoef: profiteer van scherpe aanbiedingen

Zoek je in Hippolytushoef een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een voordelig verblijf in Noord-Holland. Daarnaast zijn er tal van andere hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland. Boek vandaag nog een van de hotels in Hippolytushoef en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie in het noorden van Nederland.

Waarom een hotel in Hippolytushoef boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro