Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Horn? Zorgeloos verblijf aan de Maas in Limburg!

Zin in een weekendje weg in Limburg? De hotels in Horn hebben een fraaie ligging in het stroomgebied van de Maas, waar je geniet van de natuur en daarnaast een bezoek brengt aan het gezellige Roermond! Lees verder

Hotels in Horn voor ontspannen weekend weg

Vanuit de hotels in Horn maak je comfortabel kennis met dit Limburgse kerkdorp aan de Maas. Naast een aantal kerken en kapellen heeft Horn ook een tweetal molens die tot de belangrijkste monumenten behoren. Dat geldt ook voor Kasteel Horn. Deze middeleeuwse ringburcht aan de rand van het dorp heeft een prachtig landgoed waar je heerlijk kunt wandelen. Vanuit het centrum van Horn maak je een afwisselende wandeling in de directe omgeving van het dorp. Onderweg geniet je van een schilderachtig landschap met uitgestrekte weilanden, boerenhoeven en stille bossen. Op de Beegderheide kom je helemaal tot rust, terwijl je als waterliefhebber op je wenken wordt bediend met het idyllische landschap van de Maasplassen.

In Horn in een hotel overnachten met uitstapjes in de omgeving

Horn is een prima uitvalsbasis om culturele uitstapjes te maken. Roermond ligt aan de overkant van het water, terwijl ook het witte stadje Thorn goed bereikbaar is. In Roermond neem je een kijkje op de Markt, waar de Sint-Christoffelkathedraal opvalt. Tijdens een stadswandeling stop je ook bij de fraaie Munsterkerk aan het gelijknamige plein. Houd je van winkelen, dan zit je goed bij de Designer Outlet. Hier koop je bekende modemerken tegen voordelige prijzen. Vanuit een hotel in Horn ben je zo in het buitenland, want je overnacht vlakbij de Belgische grens. Natuurliefhebbers genieten van bijzondere landschappen in Nationaal Park Hoge Kempen. In Hasselt bezoek je het Jenevermuseum, de Abdij van Herkenrode en de schitterende Japanse tuin.

Hotels Horn: bekijk het aanbod

Zoek je in Horn een hotel? Hotels.nl heeft de beste hotelaanbiedingen voor een weekendje weg. Niet alleen in Limburg maar door heel Nederland. Ook voor een voordelige vakantie in het buitenland ben je aan het juiste adres. Boek meteen een hotel in Horn en geniet binnenkort van een comfortabel verblijf in Zuid-Nederland.

Waarom een hotel in Horn boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro