Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Houffalize. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Zin in een actieve vakantie in de Ardennen? Met de hotels Houffalize verblijf je op de perfecte plek om de natuurrijke regio te verkennen. Naast activiteiten in de natuur biedt Houffalize gezellige winkels met lokale specialiteiten, historische monumenten en gezellige terrassen voor een smakelijk Belgisch biertje. Ontdek de scherpe aanbiedingen van Hotels.nl om voordelig in Houffalize te overnachten. Lees verder

Sportieve activiteiten bij hotels Houffalize

Overnachten in Houffalize is ideaal voor het ondernemen van sportieve activiteiten in de natuur. Zo ligt bij de hotels in Houffalize het natuurpark Deux Ourthes, waar je wandelt langs schitterende rivieren zoals de Ourthe. Dit uitgestrekte natuurgebied beslaat maar liefst 76.000 hectare, waardoor je alle rust en ruimte hebt om te genieten van deze groene oase. Door de verschillende hoogtes in het park is dit ook een geschikte plek om te trainen voor de geoefende wandelaar. Ook het natuurreservaat van Bec du Feyi is een aanrader om te bezoeken bij het in Houffalize overnachten. Ga in dit beschermde natuurgebied met een gids op pad om de bijzondere biodiversiteit te verkennen. Ben je een echte watersportliefhebber? Breng dan een bezoek aan het meer en de dam van Nisramont. Hier huur je een kajak of pedalo om de natuur vanaf het water te bewonderen.

Kunst en historie in de Ardennen bij overnachten in Houffalize

De hotels bij Houffalize bieden meer dan alleen natuur. Zo kom je in kunstenaarsdorp Achouffe meer te weten over de schilderkunst en ambachten van de regio. Verder vind je in de regio diverse monumenten en historische gebouwen. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar het Europalia monument dat de openheid van Europa symboliseert, of ga naar de Panzer. Dit is een authentieke Duitse tank uit de Tweede Wereldoorlog, dat herinnert aan het Ardennenoffensief. Maak daarnaast een uitstapje naar de Sint-Catharinakerk, of het middeleeuwse Kasteel van Houffalize. Verder vind je in de regio een korenmolen en leerlooierij om te bezoeken.

Pittoreske dorpen in de omgeving van hotels Houffalize

Bezoek gedurende het overnachten in Houffalize een van de charmante dorpjes in de buurt, zoals Engreux en Nadrin. Engreux biedt een schitterend uitzicht op de rots Li cresse di leu sau die maar liefst tachtig meter boven de rivier de Ourthe uittorent. Laat je gelijk inspireren door het veelzijdige aanbod aan hotels in Houffalize op Hotels.nl voor een voordelige overnachting in de Belgische Ardennen.

Waarom een hotel in Houffalize boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro