Menu

10 accomodaties in IJmuiden

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in IJmuiden, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach in IJmuiden Hotel
Afstand: 3,9 km8.3
Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Kennemerboulevard 250, IJmuiden

Strand op 150m, vlakbij Nationaal Park, met maritiem decor. Beschikt over fitnesscentrum, sauna en Turks stoombad. Goede bereikbaarheid.

Hotel Velsen IJmuiden in IJmuiden Hotel
Afstand: 1,1 km7.9
Hotel Velsen IJmuiden
Kennemerlaan 118, IJmuiden

Dicht bij Schiphol, Amsterdam, strand en Spaarnwoude. Onlangs gemoderniseerd met een top Grieks restaurant.

Augusta Hotel IJmuiden in IJmuiden Hotel
Afstand: 2,3 km9.1
Augusta Hotel IJmuiden
Oranjestraat 98, IJmuiden

Gelegen nabij zee, strand, duinen, heeft een Art Deco restaurant, café met openhaard, gratis parkeren en WiFi. Dichtbij steden.

Hotel Royal in IJmuiden Hotel
Afstand: 1,2 km7.7
Hotel Royal
Houtmanstraat 2-4, IJmuiden

Buiibo: Betrouwbare zoekmachine voor topaccommodaties wereldwijd. Vergelijk en reserveer eenvoudig uw perfecte verblijf!

Bosvilla Kennemerduinen in IJmuiden Vakantiehuis
Afstand: 1,5 km9.9
Bosvilla Kennemerduinen
Heerenduinweg 2, IJmuiden

Bosvilla Kennemerduinen: luxe villa, geschikt voor 10 personen, in serene Kennemerduinen met stadsleven van Amsterdam om de hoek.

Camping de Duindoorn in IJmuiden Camping
Afstand: 3,6 km7.9
Camping de Duindoorn
Badweg 40, IJmuiden

Camping de Duindoorn, schitterend gelegen in de duinen, nabij kust en steden zoals Zandvoort. Topplek voor natuur, cultuur en watersport!

Stay@Jumelet in IJmuiden Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km7.7
Stay@Jumelet
Trawlerkade 64, IJmuiden

Stay@Jumelet.nl, expert in tijdelijke woongelegenheden in Amsterdam/IJmuiden, nabij Tata-steel en Schiphol. Ideaal voor bedrijven en expats.

Hotel Rauw aan de Kade in IJmuiden Hotel
Afstand: 2,1 km8.9
Hotel Rauw aan de Kade
Kruitenstraat 13, IJmuiden

Hotel Rauw aan de Kade: pittoresk uitzicht, uniek interieur en comfort. Voor een ontspannings- en comfortabel verblijf. Bel 0255 - 70 78 02.

Eco Hotel Plantage Rococo in Velsen-Zuid Hotel
Afstand: 1,6 km8.1
Eco Hotel Plantage Rococo
Rijksweg 116, Velsen-Zuid

Plantage Rococo: Duurzaam verblijf op het historische landgoed in Velsen-Zuid, dichtbij Amsterdam en Nationaal Park. Proef veganistisch eten & vintage wijn.

Koetshuis Waterland in Velsen-Zuid Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km10
Koetshuis Waterland
Rijksweg 112, Velsen-Zuid

Koetshuis Waterland: 18e eeuws monument herbergt evenementen tot feesten, privé diners en zakelijke bijeenkomsten. Ecologisch, Covid-veilig en in het hart van een natuurgebied.

Informatie over IJmuiden

IJmuiden is een dynamische kuststad, gelegen in de provincie Noord-Holland in het westen van Nederland. Het is de vierde grootste haven van West-Europa en een belangrijk centrum voor visserij, maritieme logistiek en offshore-activiteiten. De haven, gekenmerkt door zijn uitgestrekte industriële gebieden en brede kanalen, vormt een integraal onderdeel van de economische ruggengraat van het land. De combinatie van zeevaart met uitgestrekte stranden en duinen maakt IJmuiden een uniek en divers gebied voor zowel toeristen als inwoners.

In aanvulling op de havenactiviteiten, biedt IJmuiden een rijkdom aan recreatieve mogelijkheden. Het staat bekend om zijn indrukwekkende kustlandschappen, ideaal voor fietstochten en wandelingen. Ook zullen vogelliefhebbers genieten van de \'Zuid-Kennemerland\'- een nationaal park dat rijk is aan biodiversiteit. Voor geschiedenisliefhebbers is er het belangrijke Zeefront Museum, dat zich richt op de strategische rol van IJmuiden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Langs de levendige boulevard vind je talrijke restaurants en cafés waar je kunt genieten van verse vis, rechtstreeks van de vissersboten of de dagelijkse vismarkt. Kortom, IJmuiden is een dynamische stad met veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger.