Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Joure. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Verblijven in een Fries dorp met een stads karakter? Bij de hotels in Joure van Hotels.nl maak je kennis met het typische Friese landschap. Bezoek de jaarlijkse Friese ballonfeesten, ga naar de allereerste shop van Douwe Egberts of neem een kijkje bij het Museum Joure. Daarnaast liggen andere Friese steden als Sneek, Heerenveen of Leeuwarden vlakbij. Of bezoek vanuit het Joure hotel de verschillende Waddeneilanden! Laat je verrassen door het aanbod Joure hotels op Hotels.nl! Lees verder

Hotels Joure om te varen over de Friese meren

Overnachten in Joure is de perfecte uitvalsbasis om de Friese meren te bezoeken. Zo is het bij de goedkope hotels in Joure mogelijk om te windsurfen, zeilen of roeien. Liever een ontspannen activiteit gedurende het overnachten bij Joure? Huur dan een elektrische fluisterboot waarmee je in alle rust geniet van de natuur. Voor het varen van een boot bij de hotels Joure is het veelal niet noodzakelijk dat je over een vaarbewijs beschikt. Met een vaarkaart en de nodige instructies kun je direct de Friese wateren verkennen.

Maak bij het overnachten in Joure kennis met de Friese cultuur

Tijdens je verblijf in de goedkope hotels in Joure van Hotels.nl waan je je af en toe in het buitenland. Zo spreken de inwoners een andere taal en kom je in contact met allerlei bijzondere gebruiken van de Friese cultuur. Bezoek tijdens het overnachten bij Joure het Fries Museum in Leeuwarden om een aantal handige woorden in het Fries onder de knie te krijgen. Ook leer je hier van alles over typische Friese activiteiten zoals het fierljeppen. Bij het museum Tresoar krijg je allerlei weetjes over de Friese historie te horen. Of bezoek bij Joure hotel het Skûtsjemuseum in Earnewâld, waar je de authentieke zeilboten van dichtbij bewondert.

De Waddeneilanden ontdekken bij hotels Joure

De hotels bij Joure bevinden zich vlakbij de rijkdom aan natuur van de Waddeneilanden. De eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog horen bij de Friese provincie. Maak een overtocht met de veerboot en geniet van de flora en fauna, bijvoorbeeld tijdens een wadlooptocht met een gids. Reserveer direct een hotel in Joure op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Joure boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Joure te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro