Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Supervoordelig verblijf in hotel Kraggenburg

Wil jij een aantal voordelige overnachtingen in een hotel in Kraggenburg boeken? Dan raden we je aan om de unieke hoteldeals op Hotels.nl te bekijken. Het dorpje Kraggenburg is een fantastische bestemming voor een vakantie of weekendje weg in Nederland. Het ligt in het oosten van de Noordoostpolder, op een mooie locatie tussen bossen, natuurgebieden en boerderijen. Vanaf Kraggenburg maak je leuke wandelingen, fietstochten en andere uitstapjes. Lees verder

Kraggenburg hotel: verken de Noordoostpolder

Kraggenburg is in feite een van de oudste delen van de Noordoostpolder. Al voordat de polder werd drooggelegd, was hier een eilandje in de Zuiderzee: Oud-Kraggenburg. Die plek, een terp met een lichtwachterswoning, bestaat nog en kun je bezoeken. Een ander voormalig eiland in de buurt is Schokland. Dat is UNESCO Werelderfgoed en mag je dus niet missen. Ga ook zeker fietsen in de omgeving van Kraggenburg, bijvoorbeeld langs het Zwarte Meer en het kunstwerk PIER+HORIZON. Heb je zin in een actieve uitdaging? Waag je dan aan het obstacle parcours in de Wildste Tuin van recreatiepark Netl. Hou je van boswandelingen? Vanuit Kraggenburg loop je meteen het Voorsterbos in. Daarnaast moet je het Waterloopbos gezien hebben. Er zijn daar restanten van meer dan dertig waterloopkundige modellen te bewonderen.

Bezienswaardigheden rondom de hotels van Kraggenburg

Er is nog veel meer in en rondom Kraggenburg te beleven! Ga bijvoorbeeld langs bij fruitboerderij Vink voor de boerderijwinkel, de fruitkeuken, de pluktrein en de pluktuin. Ook bevelen we je een uitstapje naar Nationaal Park Weerribben-Wieden van harte aan. Dit is een groot laagveenmoerasgebied met een labyrint van meertjes en vaarwegen. Hier vind je ook het wereldberoemde plaatsje Giethoorn. De mooiste manieren om het idyllische dorpje te bewonderen zijn meegaan op een rondvaart of zelf varen met gehuurd fluisterbootje. Voor een heerlijk dagje winkelen moet je in Emmeloord of Kampen zijn.

Goedkope hotels in Kraggenburg

Wil jij in Kraggenburg een hotel scoren voor een scherpe prijs? Via Hotels.nl boek je snel en eenvoudig een gaaf hotelarrangement of aantal voordelige hotelovernachtingen in Kraggenburg. Ben je uit op een koopje? Check dan onze seizoens sale!

Waarom een hotel in Kraggenburg boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro