Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in het centrum van Leeuwarden - Hotels.nl

Kennis maken met de hoofdstad van Friesland? Met de hotels in Leeuwarden van Hotels.nl geniet je volop van de historische binnenstad. Struin langs honderden monumenten en herenhuizen, de scheve toren Oldehove of musea als het Fries Museum. Bovendien liggen de Waddeneilanden vlakbij de hotels in de buurt van Leeuwarden. Bekijk meteen de goedkope hotels Leeuwarden op Hotels.nl! Lees verder

De rijke historie bij de hotels Leeuwarden centrum

Bij het overnachten in Leeuwarden is de oude binnenstad een belevenis op zich. Struin vanaf het hotel Leeuwarden centrum langs paleizen als het Princessehof of het Stadhouderlijk Hof. Of bezoek de Friese versie van de toren van Pisa: de scheve toren Oldehove. Binnen in de toren zie je hoe de muren en vloeren schuin staan door de verzakking in de grond. Na een klim van meer dan 27 meter geniet je van een schitterend uitzicht over de stad.

Musea bezoeken bij hotels in Leeuwarden

Kunst en cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij in Leeuwarden overnachten. De stad werd in 2018 dan ook uitgeroepen als Culturele Hoofdstad van Europa. In het Keramiekmuseum Princessehof vlakbij het goedkope hotel Leeuwarden bewonder je de grootste verzameling aan Chinees porselein van ons land. Wie meer te weten wilt komen over Friesland, stapt binnen in het Fries Museum. Bij Natuurmuseum Fryslân leer je alles over de elementen van de natuur. Verder is het Boomsma Museum bij in Leeuwarden overnachten een aanrader. Hier zie je het volledige distillatieproces van de kruidenbitter Beerenburger.

Naar de Waddeneilanden bij overnachten Leeuwarden

Leeuwarden bevindt zich op een steenworp afstand van de schitterende Waddeneilanden. Maak vanaf het vasteland bijvoorbeeld een tocht met de veerpont naar Ameland, waar je alle ruimte hebt om de wandelen en vogels te spotten. Of ga wadlopen op Schiermonnikoog, wat het tweede kleinst bewoonde Waddeneiland van ons land is. Op dit eiland wandel je over het breedste strand van het Europese continent. Doordat dit eiland autoluw is, kom je hier volledig tot rust. Meteen een hotel in de buurt van Leeuwarden boeken samen met je geliefde, gezin of vrienden? Laat je verrassen door ons aanbod op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Leeuwarden boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Leeuwarden te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro