Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Kijk op Hotels.nl voor hotels in het centrum van Leiden

Er even tussenuit met je partner vlakbij huis? Met de hotels in Leiden van Hotels.nl is op iedere straathoek iets te beleven. Wandel over de smalle steegjes en hofjes, bezoek de dertien musea bij een overnachting in Leiden of vaar over de romantische grachten. Bekijk direct ons aanbod aan hotels in Leiden centrum voor jouw volgende stedentrip. Lees verder

Dwalen over de verborgen hofjes bij overnachten Leiden

Bij overnachten in Leiden komt de rijke historie van de stad je tegemoet. Zo vind je bij de hotels in Leiden centrum maar liefst 35 hofjes waar je je in vroegere tijden waant. Op de hofjes is het bruisende stadsleven even ver weg en kom je volledig tot rust. Maak zelf een hofjeswandeling vanaf de hotels in Leiden of laat je begeleiden door een ervaren gids die ondertussen allerlei wetenswaardigheden vertelt. Vergeet tijdens de wandeling bij de overnachting in Leiden niet om omhoog te kijken. Op diverse panden zijn namelijk schitterende muurdichten aangebracht.

Varen over de grachten bij goedkoop hotel Leiden

Met maar liefst 28 kilometer aan grachten in de historische binnenstad is een hotel in de buurt van Leiden de ideale gelegenheid om de stad vanuit een ander perspectief te beleven. De singels zijn omringd met veel groen en bruggen. Uiteraard kun je bij een goedkoop hotel Leiden je eigen boot meenemen, maar een boot huren bij een van de verschillende rederijen van de stad is ook een goede optie. Of reserveer een rondvaart met een dinerarrangement bij het hotel in de buurt van Leiden.

Hotels in Leiden voor cultuurliefhebbers

Van een reis door het menselijk lichaam tot alles over het leven van de in Leiden geboren Rembrandt. Met dertien musea is een overnachting in Leiden een paradijs voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Naturalis, waar je oog in oog staat met de reusachtige dinosauriërs. In het Japanmuseum SieboldHuis kom je alles te weten over de bijzondere Aziatische kunst en cultuur. Meteen zin om te overnachten in Leiden met je geliefde, vrienden of familie? Reserveer nu jouw volgende trip naar de Zuid-Hollandse stad op Hotels.nl.

Waarom een hotel in Leiden boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Leiden te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro