Menu

5 accomodaties in Lekkerkerk

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lekkerkerk, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Fletcher Hotel de Witte Brug Lekkerkerk in Lekkerkerk Hotel
Afstand: 434 meter7.7
Fletcher Hotel de Witte Brug Lekkerkerk
Kerkweg 138, Lekkerkerk

Gelegen in de Krimpenerwaard met gemakkelijke toegang tot Gouda en Rotterdam. Faciliteiten: restaurant, bar, vergaderzalen.

Bed & Breakfast Polderzicht in Lekkerkerk Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km8.9
Bed & Breakfast Polderzicht
Opperduit 46, Lekkerkerk

Bed & Breakfast Polderzicht: Luxueuze kamers in gerenoveerde schuur nabij Rotterdam. Geniet van modern comfort, panoramische polderuitzicht en ontdek het Groene Hart.

Bed & Breakfast Op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland Bed and Breakfast
Afstand: 2,9 km9.5
Bed & Breakfast Op de Lekdijk
Lekdijk 11, Nieuw-Lekkerland

Op de Lekdijk B&B: Historische boerderij uit 1840 met uitzicht op de Lek. Twee luxe kamers, eigen keuken, idyllisch voor natuurliefhebbers.

Bed & Breakfast 108 in Nieuw-Lekkerland Bed and Breakfast
Afstand: 990 meter8.7
Bed & Breakfast 108
Lekdijk 108, Nieuw-Lekkerland

Bed & Bathroom 108: Stijlvol logeren in Nieuw-Lekkerland. Comfort, ruime bedden, privébadkamers, gratis Wi-Fi en dichtbij Alblasserdam, Kinderdijk en Sliedrecht.

B&B Bij Mies Lekkerkerk in Lekkerkerk Bed and Breakfast
Afstand: 527 meter8.1
B&B Bij Mies Lekkerkerk
Voorstraat 62, Lekkerkerk

Bij Mies B&B in Lekkerkerk, puur comfort aan rivier de Lek in de pittoreske Krimpenerwaard. Perfect voor stadsbezoeken en natuurreizen.

Informatie over Lekkerkerk

Lekkerkerk, gelegen in het westen van Nederland, maakt deel uit van de gemeente Krimpenerwaard, in de provincie Zuid-Holland. Het is een klein, maar charmant dorp dat de schoonheid en rust van het Nederlandse polderlandschap weerspiegelt. Het dorp is gevestigd aan de rivier de Lek, wat natuurlijke schilderachtige uitzichten biedt en recreatieve mogelijkheden zoals vaartochten, vissen of wandelingen langs de oever. Historisch gezien staat Lekkerkerk bekend om haar bijdrage in de scheepvaart en landbouw.

Lekkerkerk biedt een verscheidenheid aan lokale voorzieningen en bezienswaardigheden. Dit omvat de Hervormde Kerk, een historisch monument daterend uit de 15e eeuw. Het Krimpenerwaard Museum, dat zich dicht bij Lekkerkerk in het nabijgelegen Krimpen a/d IJssel bevindt, geeft diepgaand inzicht in de lokale geschiedenis en cultuur. Voor natuurliefhebbers zijn er diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar die leiden door het karakteristieke polderlandschap en de agrarische omgeving. Dit draagt bij aan de authentieke en landelijke sfeer die Lekkerkerk haar bezoekers en bewoners te bieden heeft.