Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lelystad. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Is er een stad veelzijdiger dan Lelystad? De hoofdstad van de provincie Flevoland biedt allerlei opties voor dagjes uit. Van uitgebreid winkelen tot wandelen in de natuur, van spectaculaire glijbanen tot actieve watersporten. Overnachten in Lelystad is voor jong en oud een belevenis. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor een goedkoop hotel in Lelystad op Hotels.nl! Lees verder

Puur natuur bij de hotels in de buurt van Lelystad

De hotels in Lelystad vormen de perfecte uitvalsbasis om de omliggende natuur te verkennen. Trek tijdens het overnachten in Lelystad je wandelschoenen aan, neem je verrekijker mee en geniet van het groen bij de Oostvaardersplassen. Deze streek is ontstaan door het droogleggen van het zuidelijke deel van Flevoland in 1968. Sindsdien is hier een bijzonder gebied ontstaan dat een paradijs is voor water- en moerasvogels. Wandel vanaf de goedkope hotels bij Lelystad over de kilometerslange routes of maak een tussenstop in een van de kijkhutten om de vogels te observeren. Verder zie je onder meer konikspaarden, vossen, heckrunderen en edelherten.

Spannende avonturen bij het overnachten Lelystad in Walibi Holland

Met meer dan dertig spectaculaire attracties is Walibi Holland vlakbij de hotels in Lelystad centrum een belevenis. Voor jong en oud zijn er allerlei unieke achtbanen die hard en snel in het rond vliegen. Niet-achtbaanliefhebbers hebben echter ook een geweldige dag in dit pretpark bij het hotel in de buurt van Lelystad. Stap bijvoorbeeld in het gigantische reuzenrad van 45 meter hoog, zwier in de zweefmolen of geniet van een spetterend avontuur in El Rio Grande.

Urenlang shoppen bij hotels Lelystad centrum

Goedkoop overnachten in Lelystad om heerlijk te gaan winkelen? Sinds de opening van de eerste fashion outlet centre van Nederland in Lelystad is Bataviastad een daverend succes. Zeven dagen per week is dit winkelparadijs geopend met een uitgebreid aanbod aan collectief met altijd minstens 30 tot 70 procent korting. Je vindt hier meer dan 250 nationale en internationale modemerken, maar ook keukenbenodigdheden en sieraden. Benieuwd naar de unieke hotelaanbiedingen van Hotels.nl? Laat je dan gelijk verrassen door onze hotels om goedkoop te overnachten in Lelystad.

Waarom een hotel in Lelystad boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lelystad te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro