Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje watersporten in Friesland in hotels Lemmer

Zin in een weekendje watersporten in Friesland? Vanuit de hotels in Lemmer kies je moeiteloos het ruime sop van het IJsselmeer en ga je skûtsjesilen op het Tjeukemeer of Slotermeer. Lees verder

In Lemmer overnachten met ontspannen vaartochten

De hotels in Lemmer in Friesland hebben een fijne ligging vlakbij het water. Lemmer ligt aan het IJsselmeer, met volop mogelijkheden om te zeilen en (wind)surfen. Via de Prinses Margrietsluis vaar je eenvoudig de Friese meren op. Verblijf je in een van de hotels in Lemmer en ben je voor het eerst in Friesland? Dan mag een tocht met een skûtsje, een traditionele Friese zeilboot, niet ontbreken. Blijf je liever aan wal wanneer je in Lemmer in een hotel verblijft? Maak dan een stadswandeling door dit voormalige vissersdorp. Tijdens een Lemster wandeling vertelt een gids mooie verhalen over het dorp terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Neem verder ook een kijkje bij het Woudagemaal, het grootste nog in gebruik zijnde stoomgemaal ter wereld, dat is uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed.

Overnachten in Lemmer: uitstapjes naar de Friese elf steden

De hotels in Lemmer zijn een comfortabel startpunt voor een bezoek aan de steden die samen de Friese Elfstedentocht vormen. Deze elf steden verkregen in Friesland als eerste stadsrechten. Zo was het pittoreske Stavoren in 1061 zelfs de eerste Nederlandse stad die stadsrechten kreeg. Sneek is een van de mooiste van de elf steden om te bezoeken wanneer je in Lemmer gaat overnachten. Je neemt in Sneek onder meer een kijkje bij de fraaie Waterpoort. In het Fries Scheepvaart Museum kom je alles te weten over de maritieme geschiedenis van Friesland. Ook provinciehoofdstad Leeuwarden is goed bereikbaar wanneer je gaat overnachten in Lemmer. In Leeuwarden neem je een kijkje bij de Oldehove, de vrijstaande, scheve kerktoren uit de 16e eeuw. Beklim de toren voor een mooi uitzicht over de stad. In het Fries Museum bewonder je Friese kunst en objecten.

Hotels Lemmer: voordelig overnachten

Zoek je in Lemmer een hotel? Hotels.nl verzorgt de leukste hotelaanbiedingen in Friesland. Boek nu een van de hotels in Lemmer in Friesland of een andere voordelige vakantie!

Waarom een hotel in Lemmer boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lemmer te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro