Menu

7 accomodaties in Leusden

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Leusden, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort in Leusden Hotel
Afstand: 1,6 km8.3
Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort
Philipsstraat 18, Leusden

Sfeervolle kamers met lits-jumeaux, restaurant, grand café, nabij A28 en Utrechtse heuvelrug, gratis parkeren.

Klein Hoolhorst in Achterveld Bed and Breakfast
Afstand: 4,1 km9.3
Klein Hoolhorst
Hessenweg 154B, Achterveld

'Klein Hoolhorst'; charmante B&B in Achterveld. Luxe kamers, gratis parkeren en WiFi, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ideale zakelijke overnachting nabij A1, A28 en A30.

Gastenverblijf De Lorem in Leusden Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km9.5
Gastenverblijf De Lorem
Postweg 13, Leusden

Gastenverblijf De Lorem, gelegen in Leusden, biedt een rustige natuurlijke omgeving met modern comfort, historisch pand, gratis parkeren en ontbijt.

Bed & ontBijtjes in Leusden Bed and Breakfast
Afstand: 942 meter9.1
Bed & ontBijtjes
Schoolsteeg 4, Leusden

Bed&ontBijtjes in Leusden: charmante B&B midden in natuur, ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers genietend van adembenemende uitzichten.

Larik's Hoeve in Leusden Vakantiehuis
Afstand: 2,2 km8.9
Larik's Hoeve
Langesteeg 2B, Leusden

Larik's Hoeve, ideale lokatie voor groepsevents. Biedt ruime accommodaties, moderne campingfaciliteiten & een schitterend uitzicht.

Elferink Hoeve in Woudenberg Vakantiehuis
Afstand: 5,0 km9.1
Elferink Hoeve
Klein Moorst 12, Woudenberg

Elferink Hoeve: luxueuze, rolstoelvriendelijke stay in een rustgevende omgeving. Services zoals coaching en speciale zorg voor kinderen met autisme/ADHD aanwezig.

Camping De ReCreatie in Leusden Camping
Afstand: 4,9 km8.9
Camping De ReCreatie
Doornseweg 29b, Leusden

De ReCreatie, Utrechtse Heuvelrug: Unieke camping met luxe hutten en creatieve evenementen.

Informatie over Leusden

Leusden is een stad en gemeente in de provincie Utrecht, centraal gelegen in Nederland. De gemeente, met een bevolking van ongeveer 30.000 inwoners, is omringd door een rijk natuurlijk landschap, dat bestaat uit bossen en weilanden. Het historische Fort aan de Buursteeg, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden en biedt een fascinerend inzicht in de militaire geschiedenis van de regio. Het winkelcentrum De Biezenkamp en Hamershof zijn het commerciële hart van de stad met een breed scala aan winkels en restaurants.

Leusden heeft ook een belangrijk aandeel in de Nederlandse geschiedenis, met veel historische monumenten verspreid over de gemeente, waaronder de imposante 13e-eeuwse kerk van Leusden en het Máximaplein, vernoemd naar de huidige koningin van Nederland. Het aanbod van recreatieve activiteiten in de stad is divers, met wandel-, fiets- en paardrijroutes die door de schilderachtige omgeving lopen. De stad is ook bekend om zijn duurzaamheidsbeleid, met een streven om in 2040 een energie neutrale gemeente te zijn.