Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Lier? Voordelig overnachten in de buurt van Antwerpen

Zin in een weekendje Antwerpen? De hotels in Lier hebben een prettige ligging net buiten de Belgische havenstad. Lier zelf heeft een prachtige historische binnenstad. Lees verder

Overnachten Lier: ontdek de Poort der Kempen

Vanuit de hotels in Lier in het centrum maak je kennis met deze stad onder de rook van Antwerpen. Lier heeft een mooie ligging aan de samenloop van de Grote Nete en Kleine Nete in het stroomgebied van de Schelde. Als je gaat overnachten in Lier geniet je van de schitterende binnenstad die rijk is aan monumentale panden, zoals het begijnhof en stadhuis met belfort, die beide zijn uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Ook de Zimmertoren in het centrum valt op. Lier wordt ook wel 'Poort der Kempen' genoemd. Je kunt als natuurliefhebber dan ook genieten van de uitgestrekte landschappen van de Vlaamse Kempen wanneer je goedkoop gaat overnachten in Lier. Dit is de groenste regio van Vlaanderen en een fijne plek om te onthaasten, net buiten de gezelligheid van Antwerpen.

Overnachten Lier: voor stedentrip naar Antwerpen

De hotels in Lier in Belgium zijn uitermate geschikt voor een stedentrip in Antwerpen. Je overnacht net buiten de drukte van de stad. Zo geniet je uitgerust van de pracht en praal van de gildehuizen aan de Grote Markt. Als kunstliefhebber kun je goedkoop overnachten in Lier voor een bezoek aan een van de interessante musea die Antwerpen rijk is. Bijvoorbeeld Museum aan de Stroom, dat liefst 10 verdiepingen aan tentoonstellingen heeft die allemaal iets vertellen over de stad. Of het Rubenshuis, dat in het teken van het leven en de werken van Peter Paul Rubens. Ga je als zoetekauw overnachten in Lier? Dan mag in Antwerpen een bezoek aan het grootste chocolademuseum van België niet ontbreken.

Hotels Lier: voordelige deals

Zoek je hotels in Lier in Belgium? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in Vlaanderen. Boek vandaag nog een van de hotels in Lier in het centrum en geniet binnenkort van een zorgeloos verblijf in België. Liever een korte vakantie in eigen land? Ook in Nederland hebben we tal van hotelaanbiedingen.

Waarom een hotel in Lier boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro