Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lommel. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Zin om te overnachten bij onze bourgondische zuiderburen met een hotel in Lommel België? De landelijke Vlaamse provincie Limburg biedt voor ieder wat wils. Zo voel je het warme zand tussen je tenen terwijl je wandelt in de Lommelse Sahara of zie je hoe glasblazers de mooiste creaties maken in het GlazenHuis. Bekijk meteen onze hotels in Lommel centrum op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Lommel middenin de natuur

In Lommel overnachten is de ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Zo maak je prachtige wandel- en fietstochten in Bosland tijdens het overnachten bij Lommel. Dit is het grootste avonturenbos van heel Vlaanderen. Het bos is een ideaal uitstapje voor alle leeftijden. Ga tijdens het in Lommel overnachten bijvoorbeeld op speurtocht naar een schat, doe aan geocoaching of laat de kinderen spelen op de verschillende speelplaatsen. Voor meer natuur wandel je middenin het bos naar de Sahara van Lommel. Terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte zandvlakte en het diepblauwe meer, heb je het net idee alsof je in Afrika bent beland. Beklim hier de uitkijktoren voor een schitterend panorama over de natuur.

Unieke glascreaties ontdekken bij hotels Lommel centrum

De hotels Lommel centrum bevinden zich vlakbij het GlazenHuis. In 2007 werd dit Vlaamse Centrum voor Hedendaagse Glaskunst opgezet, waar je de meest schitterende glaskunst van dichtbij kunt bewonderen. Ieder jaar organiseert het GlazenHuis twee exposities met kunstwerken van zowel nationale als internationale artiesten. Beklim bovendien tijdens het overnachten in Lommel de spiraalvormige trap om de dertig meter hoge torenspits te beklimmen. Gedurende de zomermaanden geeft een gepassioneerde gids gratis rondleidingen door het gebouw, waar je alles te weten komt over de glaskunst. Bovendien kun je tijdens een workshop of meerdaagse cursus zelf proberen glas te blazen. In de aanwezige Glasshop vind je daarnaast de schitterende sieraden, vazen en kunstobjecten van glas om als souvenir vanaf het hotel Lommel België mee naar huis te nemen.

Hotels Lommel voor het hele gezin

Tijdens het overnachten bij Lommel een pretpark bezoeken? Maak dan vanaf het hotel in Lommel een uitstapje naar pretpark Bobbejaanland. Dit park beschikt over maar liefst veertig attracties, zoals een spectaculaire achtbaan en diverse liveshows. Neem direct een kijkje bij onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl voor een voordelig hotel in Lommel!

Waarom een hotel in Lommel boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro