Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Loosdrecht. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar het watersportparadijs van Nederland? Verblijf dan in de hotels bij Loosdrecht op Hotels.nl. Deze sfeervolle hotels in Loosdrecht en omgeving bevinden zich vlakbij de vijf Loosdrechtse Plassen, waar je allerlei watersporten onderneemt. Daarnaast liggen steden als Amsterdam en Utrecht vlakbij. Meteen overnachten in Loosdrecht? Bekijk dan onze scherpe aanbiedingen voor hotels Loosdrecht. Lees verder

Genieten op het water bij hotels in Loosdrecht

Overnachten in Loosdrecht is niet compleet zonder aan het water te vertoeven. De vijf plassen bij de hotels in Loosdrecht en omgeving worden van noord naar zuid Plas één tot en met vijf genoemd, waarbij in de Vijfde Plas met name surfers en zwemmen graag recreëren. Verder ga je er op uit om te zeilen, waterskiën, kanoën of roeien. Zin om te varen op het water? Alle soorten vaartuigen zijn op de Loosdrechtse Plassen toegestaan. Wanneer je zelf geen kano, zeilboot of roeiboot mee hebt, huur je bij een van de vele verhuurbedrijven een vaartuig. Het is zelfs mogelijk om een kapitein aan boord bij de boot te huren, zodat je zelfs heerlijk kunt ontspannen op het water.

Monumentale kastelen bij in Loosdrecht overnachten

De omgeving van de hotels bij Loosdrecht Amsterdam staat bekend als groen en vol kastelen en forten. Bezoek bij het in Loosdrecht overnachten bijvoorbeeld Kasteel Nijenrode, waar nu de Nyenrode Business Universiteit gevestigd is. Of ga naar Kasteel de Haar in Utrecht. Het gigantische kasteel is het grootst van heel Nederland. Verder is Slot Zuylen een aanrader. Dit achttiende-eeuwse kasteel is tegenwoordig omgetoverd tot buitenhuis. Je vindt er een museum, maar ook worden hier geregeld concerten en evenementen georganiseerd.

Hotels Loosdrecht om Amsterdam te bezoeken

De hotels bij Loosdrecht bevinden zich vlakbij de bruisende stad Amsterdam. Hier maak je een rondvaart over de romantische grachten met monumentale herenhuizen of heb je eindeloos veel winkelplezier in de Kalverstraat. Bovendien vind je hier allerlei musea, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Anne Frank huis. Meteen een hotel in Loosdrecht boeken samen met je geliefde, vrienden of gezin? Neem dan een kijkje bij onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Loosdrecht boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro