Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Mechelen? Geniet van een verrassende stedentrip net over de grens

Heb je zin in een stedentrip in België? Laat je verrassen door de hotels in Mechelen, de Vlaamse stad die qua sfeer en uitstraling niet onderdoet voor Brussel en Antwerpen! Lees verder

Hotels in Mechelen centrum met toegang tot de mooiste bezienswaardigheden

Een hotel in Mechelen in België is een comfortabele uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht in deze stad. Vanuit de hotels in Mechelen in het centrum ben je zo bij de belangrijkste attracties. Aan de Grote Markt staat het indrukwekkende stadhuis. Het symbool van de stad is de gotische Sint-Romboutskathedraal, die nooit helemaal werd afgebouwd. Dat is goed terug te zien in het belfort van de kerk. De toren, die 97 meter hoog is, biedt een fraai uitzicht over de stad. Bij helder weer kijk je helemaal tot aan Antwerpen en Brussel. Ooit was Mechelen een stad met 12 stadspoorten. Vandaag de dag staat er slechts één overeind, de Brusselpoort, waar het archeologisch museum van Mechelen is gehuisvest. Breng ook zeker een bezoek aan het Hof van Busleyden als je gaat overnachten in Mechelen. Dit renaissancepaleis uit de 17e eeuw dient vandaag de dag als stedelijk museum, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van Mechelen.

Overnachten in Mechelen met bezoek aan interessante musea

Als je in Mechelen gaat overnachten, ontdek je tal van andere leuke musea. Bijvoorbeeld het Speelgoedmuseum, waar speelgoed uit verschillende tijdsperiodes wordt tentoongesteld. Een bezoek aan doe-centrum Technopolis is een aanrader als je in Mechelen gaat overnachten met de kinderen. Kazerne Dossin is een indrukwekkend museum en documentatiecentrum dat gewijd is aan de Holocaust en mensenrechten. Het schilderachtige Begijnhof is een rustpunt in de stad. Tijdens een rondleiding kom je alles te weten over deze vroegere woongemeenschap van gelovige alleenstaande vrouwen. Een goedkoop hotel in Mechelen is verder ideaal voor een dagtrip naar Antwerpen of Brussel want Mechelen ligt precies tussen deze twee steden in.

Hotel Mechelen België: bekijk het aanbod

Ben je op zoek naar een goedkoop hotel in Mechelen? Hotels.nl verzorgt de beste hotelaanbiedingen in België. Boek vandaag nog een hotel in Mechelen en geniet binnenkort van een afwisselend verblijf.

Waarom een hotel in Mechelen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Mechelen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro