Menu

16 accomodaties in Monnickendam

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Monnickendam, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Suitehotel Posthoorn Monnickendam in Monnickendam Hotel
Afstand: 0 meter9.3
Suitehotel Posthoorn Monnickendam
Noordeinde 43, Monnickendam

Luxe suites, culinaire hoogstandjes met Michelinster, op 12km van Amsterdam. Ideaal voor rust, cultuur en natuur.

EuroParcs Resort Port of Amsterdam in Uitdam Vakantiepark
Afstand: 4,5 km7.9
EuroParcs Resort Port of Amsterdam
Zeedijk 2, Uitdam

Bij EuroParcs Poort van Amsterdam geniet je van het Markermeer en Oud-Amsterdamse stijl huizen, dichtbij Marken en Volendam, met wellness, jachthaven, fietsverhuur en meer.

Bed & Breakfast ARKEN AE in Zuiderwoude Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km7.9
Bed & Breakfast ARKEN AE
Aandammergouw 10, Zuiderwoude

Bed & Breakfast Arken AE in Amsterdam; rustgevende retraite met 6 unieke slaapwagens, koffie/thee faciliteiten, gratis WiFi en verse streekproducten.

De Rietbroek in Monnickendam Vakantiehuis
Afstand: 3,5 km10
De Rietbroek
Oudelandsdijkje 8, Monnickendam

De Rietbroek: landelijke charme, moderne voorzieningen, nabijheid van Amsterdam. Geschikt voor zes personen, met uitgestrekte schapenboerderij en lokale bezienswaardigheden.

Inn on the Lake in Broek in Waterland Bed and Breakfast
Afstand: 4,0 km9.7
Inn on the Lake
Kerkplein 11, Broek in Waterland

Inn on The Lake: Een 17e-eeuws gastenverblijf met privé-spa, en merentochten. Ontspan op minuten afstand van Amsterdam.

Overleekerhoeve in Monnickendam Bed and Breakfast
Afstand: 4,0 km9.3
Overleekerhoeve
Overleek 25, Monnickendam

Overleekerhoeve: Authentieke groepsverblijf nabij Monnickendam, uitgerust met volledig ingerichte appartementen. Geniet van rust in Waterland, nabij Amsterdam.

Slapen bij Jesse in Broek in Waterland Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km9.3
Slapen bij Jesse
Parallelweg 7, Broek in Waterland

Slapen bij Jesse: comfort in Broek in Waterland. Keukenfaciliteiten, privédouche en ontbijt inbegrepen, nabij Rembrandthuis en Operagebouw, met fietsverhuur!

Camping De Leek in Broek in Waterland Camping
Afstand: 2,9 km8.7
Camping De Leek
Overlekergouw 8, Broek in Waterland

Kampeervereniging De Leek: ideaal voor natuurliefhebbers, nabij historische vissersdorpen, met 50 ledenplaatsen en ecologische terreinbeheer.

APARTMENTS WATERLAND in Monnickendam Vakantiehuis
Afstand: 301 meter9.5
APARTMENTS WATERLAND
Het Prooyen 4A, Monnickendam

Apartments Waterland: rustige verblijven met havenzicht, eigen keuken, gratis wifi en parkeergelegenheid. Nabij Amsterdam en Waterland's attracties.

The Dutch Buoy in Monnickendam Vakantiehuis
Afstand: 182 meter
The Dutch Buoy
Gooische Kaai 12, Monnickendam

The Dutch Buoy, stijlvolle 17e-eeuwse accommodatie in Monnickendam met panorama op visserijhaven, luxe Gaggenau keuken, Timothy Oulton bedden.

Waterland Vakantiehuis in Monnickendam Vakantiehuis
Afstand: 199 meter9.1
Waterland Vakantiehuis
Middendam 6, Monnickendam

Waterland Vakantiehuis: zorgvuldig ingerichte appartementen in historisch Monnickendam, nabij Amsterdam en Noordzeestrand. Met moderne faciliteiten en wifi.

Slapen op de Haven in Monnickendam Bed and Breakfast
Afstand: 334 meter9.5
Slapen op de Haven
Galgeriet 5E, Monnickendam

Waterlandyacht, modern comfort in historisch Monnickendam. Uitzicht op de Gouwzee, nabij centrum en Amsterdam. Extra's: fiets/zeilboot verhuur.

Lake Land in Monnickendam Boot
Afstand: 303 meter6.5
Lake Land
Jachthaven 1, Monnickendam

PolarStern: Verblijf in luxe op authentieke boot in pittoresk Monnickendam, nabij DAM Lookout en Rembrandthuis. Geniet gratis WiFi, tuin & prachtig meeruitzicht.

Luxury Chalets Monnickendam in Monnickendam Vakantiehuis
Afstand: 423 meter9.1
Luxury Chalets Monnickendam
, Monnickendam

Luxe Chalet Monnickendam: Achter een zonnige tuin, modern comfort, nabij Marken, Volendam en Amsterdam. Met natuurpark en zwemstrand dichtbij.

Fortuna Spinoza in Monnickendam Bed and Breakfast
Afstand: 431 meter10
Fortuna Spinoza
De Zarken 4, Monnickendam

Fortuna Spinoza, historische B&B in Monnickendam met comfortabele kamers, nabij haven en Waterlandsmuseum. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

Bed & Breakfast Nooitgedacht in Katwoude Bed and Breakfast
Afstand: 1,2 km8.1
Bed & Breakfast Nooitgedacht
Lagedijk 9A, Katwoude

Hoeve Nooitgedacht: Comfortabele gastenkamers in traditionele stolpboerderij. Ideaal voor natuurliefhebbers, gelegen nabij Monnickendam, Volendam en Ijsselmeer.

Informatie over Monnickendam

Monnickendam, gelegen in de provincie Noord-Holland in Nederland, is een historische stad die onlosmakelijk is verbonden met water. Het staat bekend om zijn maritieme traditie, geworteld in de belangrijke rol die het speelde tijdens de Gouden Eeuw, toen het centrum stond voor handel en scheepsbouw. De Waterlandse architectuur karakteriseert de stad, met haar pittoreske houten huizen en monumentale gebouwen zoals De Speeltoren, die een gerenommeerd carillon huisvest. Monnickendam, erkend als een Rijks Beschermd Stadsgezicht, heeft een overzichtelijk en compact centrum, waardoor het gemakkelijk te voet te verkennen is.

Het stadsleven in Monnickendam combineert de charme van een historisch dorp met de levendigheid van moderne voorzieningen. De gezellige haven staat bekend om zijn bruisende restaurants, cafés en traditionele visrokerijen, terwijl de stad ook regelmatig markten en evenementen organiseert die een variëteit aan lokale producten en ambachten tentoonstellen. Dankzij de nabijheid van het Markermeer en de omliggende natuurgebieden is Monnickendam ook een topbestemming voor watersporten en buitenactiviteiten, van zeilen tot fietsen.