Menu

10 accomodaties in Nazareth

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Nazareth, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Lozerkasteel in Kruisem Bed and Breakfast
Afstand: 5,9 km9.7
B&B Lozerkasteel
Appelhoekstraat , Kruisem

Lozer Kasteel: Exclusieve B&B in een historisch koetshuis met luxe kamers, sauna en een 13 hectare kasteelpark. Perfect voor fietsen, wandelen en toprestaurants.

B&B Houten Huis in Nazareth Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km9.7
B&B Houten Huis
Ten Edestraat 33, Nazareth

Bamp;ampB Houten Huis in Nazareth-Eke combineert nostalgie en modern comfort nabij Gent. Authenticiteit met 4-sterrenkwaliteit en moderne voorzieningen.

B&B Dadivaro in Gavere Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km9.9
B&B Dadivaro
Veldstraat 215, Gavere

Bed and Breakfast Dadivaro: Verken de Vlaamse Ardennen, dichtbij Gent en Oudenaarde. Gezellige kamers, aparte ingang, en een streekbiertje bij aankomst.

B&B Het Tweede Leven in Gavere Bed and Breakfast
Afstand: 5,5 km9.9
B&B Het Tweede Leven
Peperstraat 26, Gavere

Het Tweede Leven: Rustige B&B in Vurste met toegang tot natuur en cultuur, nabij Gent en Oudenaarde. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Maison Raymond in Merelbeke Vakantiehuis
Afstand: 6,5 km10
Maison Raymond
Gaversesteenweg 851, Merelbeke

Maison Raymond: Charmant vakantiehuis in Melsen met moderne faciliteiten, privéterras, sauna, boomgaard en nabij Gentse fiets- en wandelroutes. Geschikt voor 2-3 pers.

B&B Het Lemniscaat in Kruisem Bed and Breakfast
Afstand: 5,6 km10
B&B Het Lemniscaat
Kolmstraat 43, Kruisem

B&B Het Lemniscaat: Authentieke charme aan de Vlaamse Ardennen met fietsenstalling, eigen parkeerplaats, bloemenweide en open haard. Perfect gelegen!

Carabane in De Pinte Vakantiehuis
Afstand: 6,3 km10
Carabane
Veldstraat 1, De Pinte

**Carabane**: Een eigenhandig gebouwd tiny house tussen Gent en Kortrijk met sauna, houtvuur en bibliotheek zonder wifi. Perfect voor ongestoord schrijven.

Cimbarsaca in Gavere Bed and Breakfast
Afstand: 4,8 km9.7
Cimbarsaca
Dorpstraat 39, Gavere

Cimbarsaca Bed & Breakfast: Verblijf in een historische burgemeesterswoning uit 1876, ideaal voor het verkennen van de Vlaamse Ardennen. Luxueuze kamers en ontbijt inbegrepen.

Hopper in De Pinte Vakantiehuis
Afstand: 3,9 km8.5
Hopper
Beekstuk 10, De Pinte

Moerkensheide: Gelegen in een 5 hectare speelbos nabij Gent, ideaal voor scholen en jeugdgroepen. Bereikbaar per bus en trein. Teambuildingsactiviteiten beschikbaar.

Boldershof in Sint-Martens-Latem Hotel
Afstand: 4,8 km8.9
Boldershof
Dorpsstraat 37, Sint-Martens-Latem

Brasserie - Hotel In '#039;t Boldershof: Pittoresk verblijf met gratis wifi, klassiek restaurant, gezellige bar en fietsverhuur. Ideale locatie nabij Gent!

Informatie over Nazareth

Nazareth is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, gelegen op ongeveer 15 kilometer van de stad Gent. Deze plaats kenmerkt zich door een landelijke omgeving en een serene sfeer, ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Nazareth biedt bezoekers verschillende wandel- en fietsroutes die door het pittoreske landschap en langs historische bezienswaardigheden leiden. De gemeente wordt doorsneden door het Kanaal van Schipdonk, wat een extra dimensie geeft aan de recreatiemogelijkheden.

Cultureel gezien heeft Nazareth enkele interessante locaties, zoals de Sint-Amanduskerk en het Kasteel van Nazareth. Voor gezinnen en kinderen is het Provinciaal Domein de Brielmeersen in de naburige stad Deinze een populaire bestemming, die gemakkelijk bereikbaar is vanuit Nazareth. De gunstige ligging nabij de E17 maakt het eenvoudig om uitstapjes te plannen naar andere Vlaamse steden, terwijl de lokale winkels en eetgelegenheden een authentieke Vlaamse ervaring bieden.