Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Nieuwpoort. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Een ontspannen hotelovernachting aan de Vlaamse kust? Bij de hotels in Nieuwpoort is het vier seizoenen lang aangenaam genieten op het strand. Tijdens de warme zomermaanden luier je met de kinderen aan de Noordzeekust, terwijl je in de frissere jaargetijden heerlijk uitwaait bij de golven. Bovendien ligt de romantische stad Brugge vlakbij, net als kinderparadijs Plopsaland. Bekijk meteen ons unieke aanbod voor een goedkoop hotel in Nieuwpoort op Hotels.nl! Lees verder

Ontspannen in de natuur bij overnachten Nieuwpoort

De goedkope hotels in Nieuwpoort vormen de perfecte uitvalsbasis om de schitterende natuur in de omgeving te verkennen. Niet alleen vind je hier uitgestrekte zandstranden, maar ook een breed duingebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ga zelf eropuit of trek samen met een gepassioneerde gids door de Simli-duinen om alles over de flora en fauna te weten te komen. Voor meer natuur bezoek je natuurreservaat de IJzermonding of De Koolhofput. In de IJzermonding spot je zelfs zeehonden, die hier graag komen uitrusten.

Uitstapje naar Brugge bij hotels Nieuwpoort

Tijdens het overnachten in Nieuwpoort is het slechts een kleine afstand naar het schitterende stadshart van Brugge. Terwijl je wandelt over de schilderachtige steegjes met middeleeuwse monumenten en gevels, heb je het gevoel alsof je in een openluchtmuseum bent beland. Maak een uitstapje naar de Onze-Lieve-Vrouwekerk waar je de Madonna van Michelangelo bewondert. Of ga naar het Belfort van maar liefst 83 meter hoog om te genieten van een waanzinnig uitzicht over de stad. Zoetekauwen zijn bovendien helemaal in hun sas tijdens een bezoek aan de chocoladestad van België. Proef onder andere het Brugsch Swaentje, wat dé praline van de stad is. Om meer te weten te komen over de zoete lekkernij stap je binnen bij het Chocolade museum. Of ga naar het enige Frietmuseum ter wereld in de stad.

Hotels bij Nieuwpoort met het hele gezin

In de buurt van de goedkope hotels bij Nieuwpoort liggen allerlei interessante bezienswaardigheden voor jong en oud. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar Plopsaland De Panne met meer dan vijftig attracties en liveshows met de Studio 100 personages. Of ga naar Boudewijn Seapark bij Brugge om dierenshows, een pretpark en schaatspiste te bezoeken. Doe direct inspiratie op voor een hotel in Nieuwpoort op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Nieuwpoort boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro