Menu

5 accomodaties in Noordwijk

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Noordwijk, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Alexander Hotel in Noordwijk Hotel
Afstand: 773 meter9.3
Alexander Hotel
Oude Zeeweg 63, Noordwijk

Strandlocatie, gratis parkeren, luxe kamers met modern comfort. Toegang tot wellness-centrum, tennis en squashbanen.

Hotel Villa de Duinen Noordwijk in Noordwijk Hotel
Afstand: 773 meter9.3
Hotel Villa de Duinen Noordwijk
Oude Zeeweg 74, Noordwijk

Luxe kamers met unieke design items, restaurant met verfijnde keuken, nabije strand en cultuurrijke steden zoals Den Haag.

Hotel Royal Noordwijk in NOORDWIJK Hotel
Afstand: 244 meter8.7
Hotel Royal Noordwijk
Voorstraat 76, NOORDWIJK

Sfeervolle kamers, uitgebreid ontbijtbuffet, biljarttafel en bar. Gelegen in historische dorpskern met nabijgelegen bezienswaardigheden.

Covale Studio One in Noordwijk Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km10
Covale Studio One
Achterweg 10, Noordwijk

Covale Studio One biedt luxe en ontspanning in Noordwijk, terwijl Covale Lake View in het VK rustige uitzichten biedt.

Casa Heemskerk in Noordwijk Vakantiehuis
Afstand: 131 meter9.7
Casa Heemskerk
Offemweg 24, Noordwijk

Casa Heemskerk in Noordwijk biedt comfort met gratis WiFi, parkeergelegenheid, nabijheid tot strand, supermarkten en restaurants.

Informatie over Noordwijk

Noordwijk is een kustplaats gelegen aan de Noordzee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Bekend om zijn brede stranden en duinlandschap, biedt het de perfecte setting voor zowel ontspanning als activiteiten in de buitenlucht. Het gebied is van belang voor de regionale economie, met aanzienlijke bijdragen van de op toerisme gebaseerde industrieën, inclusief hotels, restaurants, recreatie en detailhandel. Noordwijk heeft ook belangrijke culturele en historische bezienswaardigheden, zoals de St. Jeroenskerk, oorspronkelijk gebouwd in de 13e eeuw.

De ligging van Noordwijk aan de bloemenrijke Bollenstreek maakt de stad ook tot een aantrekkelijke bestemming in het voorjaar, wanneer de velden vol staan met tulpen en andere seizoensbloemen. Met haar status als \'Bloemenbadplaats van Europa\' onderstreept Noordwijk haar belangrijke rol in de bloementeelt- en exportsector. Het is tevens de thuisbasis van de Europese Ruimtevaart Organisatie (ESA), die de technologische en economische groei verder stimuleert. Haar diversiteit maakt Noordwijk een plek van internationale be-significance, terwijl het haar authentieke Nederlandse charme behoudt.