Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Noordwijkerhout. Scherpe aanbiedingen - Hotels.nl

Onthaasten aan de kust, in het hart van de bollenstreek? Tijdens het overnachten in Noordwijkerhout verblijf je in het gemoedelijke dorpje aan de kust, vlakbij duin en strand. Bovendien liggen allerlei interessante bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Corpus, de Keukenhof en Space Expo. Laat je inspireren door onze hotel Noordwijkerhout aanbiedingen en reserveer meteen je volgende reis op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen door een bloemenzee bij hotels Noordwijkerhout

In de lente, tussen maart en mei, tovert Noordwijkerhout zich om tot een waar bloemenparadijs. Uit de bloembollenvelden schieten miljoenen bloemen de lucht in, wat enorm fotogenieke plaatjes oplevert. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak een tocht door het kleurrijke landschap. Bovendien organiseert men jaarlijks het Bloemencorso, met allerlei praalwagens versierd met bloemen uit de streek. In de Witte Kerk in Noordwijkerhout kun je bovendien bij het Flower Event een schitterende bloemenshow bewonderen. Nog meer bloemen bewonderen? Ga dan naar de wereldberoemde Keukenhof bij Lisse.

Bijzondere musea bij overnachten Noordwijkerhout

Vanaf de hotels bij Noordwijkerhout maak je verrassende uitstapjes in de omgeving. Bij Space Expo wandel je de ruimtevaartwereld binnen en sta je oog in oog met de originele capsule waar André Kuipers mee door het heelal heeft gevlogen. Leer alles over het opzetten van een ruimtemissie of het lanceren van een waterstofraket. Bij Corpus maak je een wandeling door het menselijk lichaam. Zie, hoor en beleef hoe onze zintuigen van binnenuit werken. Om meer te weten te komen over de geschiedenis van de regio Noordwijk, bezoek je het Atlantikwall Museum Noordwijk. Met twaalf bunkers en een gangenstelsel van 500 meter krijg je een beeld van het leven gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Uitwaaien aan zee bij hotels Noordwijkerhout

De hotels bij Noordwijkerhout bevinden zich op een steenworpafstand van de Noordzeekust. Hier heb je alle ruimte om zandkastelen te bouwen, te zwemmen in zee of lange strandwandelingen te maken. Maak een tussenstop bij een van de sfeervolle strandpaviljoens om te genieten van de lokale streekgerechten. Zo vind je veel gerechten met vis of schaal- en schelpdieren op het menu. Benieuwd naar onze Noordwijkerhout hotels? Reserveer dan direct een van onze hotel Noordwijkerhout aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Noordwijkerhout boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Noordwijkerhout te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro