Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Norg. Bekijk onze unieke aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar de rust en ruimte van de provincie Drenthe? De hotels in Norg op Hotels.nl worden omgeven door een oase van groen, zodat je volledig kunt ontspannen. Daarnaast liggen gezellige winkelsteden als Assen, Groningen of het Friese Drachten vlakbij. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor hotels in Norg en omgeving op Hotels.nl! Lees verder

Actief in de natuur bij hotels Norg

Tijdens het overnachten in Norg kun je niet om al het groen heen! Trek je wandelschoenen aan of stap op je mountainbike en maak een tocht door een van de prachtige natuurgebieden. De provincie Drenthe beschikt over maar liefst drie Nationale Parken: het Dwingelderveld, de Drentsche Aa en het Drents-Friese Wold. Onderweg vanaf het hotel in Norg Drenthe kom je langs uitgestrekte heidevelden, dichtbegroeide bossen en muisstille vennen. Bovendien kijk je je ogen uit met de verscheidene diersoorten die vlakbij de hotels in Norg en omgeving wonen, zoals Schotse Hooglanders, dassen of heideschapen.

Geschiedenis en cultuur bij hotels in Norg Drenthe

De meeste mensen kennen de stad Assen alleen van de TT die hier jaarlijks plaatsvindt. De charmante stad vlakbij de hotels Norg biedt echter veel meer dan alleen motorracen. Bezoek tijdens het overnachten in Norg bijvoorbeeld het Drents Museum. Je vindt hier een boeiende verzameling aan archeologische vondsten en hedendaagse kunstwerken. Of maak vanaf de hotels in Norg Drenthe een uitstapje naar het gevangenisdorp Veenhuizen om te zien hoe het er in het gevangeniswezen aan toe gaat. Bij Kamp Westerbork maak je kennis met de indrukwekkende historie van de Tweede Wereldoorlog.

De bijzondere hunebedden van Drenthe bij hotels Norg

Wie de provincie Drenthe zegt, zegt hunebedden. De beroemde stenen uit de prehistorie zijn nog altijd omgeven door mysterie. Hoe zijn de zwerfkeien verplaatst en waar werden ze precies voor gebruikt? Rijd vanaf de hotels Norg over de Hunebed Highway om maar liefst 45 hunebedden te bewonderen of bezoek het Hunebedcentrum in Borger. Zin om zelf de provincie Drenthe vanaf de hotels in Norg te verkennen? Laat je dan inspireren door onze voordelige aanbiedingen voor overnachten in Norg op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Norg boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Norg te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro